https://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2018/03/Festival_Transfer_gif_1100x150.gif / 1100 / 150 /
Paaspop 2018https://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2018/03/1100-x-150-3unnamed.gif / 1100 / 150 /

De koning is bijna jarig! Dat vieren we natuurlijk royaal op Koningsdag door het hele land met verschillende feestjes en festivals. Ook voor Koningsnacht hebben we een overzicht gemaakt. Een overzicht van de feestjes op Koningsdag in Brabant en omstreken die je niet wil missen.

door Michelle Klaassen


 

Kingsland Den Bosch Koningsdag

Kingsland

Naast Amsterdam, Groningen en Twente strijkt Kingsland ook weer neer in Den Bosch. Met een line-up met namen als Hardwell, Yellow Claw, Bassjackers en Lucas & Steve op de mainstage belooft ook dit jaar weer een knallende editie te worden. Op de TIKTAK stage staan onder anderen Childsplay, Jebroer, DYNA en The Partysquad.

Een regular ticket kost €31,70. Tickets zijn hier verkrijgbaar.


538Koningsdag Breda Koningsdag

538 Koningsdag

538 neemt op Koningsdag het Chasséveld in Breda weer over voor een nieuwe editie van hét Oranjefeest van Breda. Over de line-up is nog niet veel bekend, alleen ‘trancemeester’ Armin van Buuren staat vast.

Een ticket kost €26,-. Op 23 maart hier verkrijgbaar.


Supersized Kingsday Best Koningsdag

Supersized Kingsday Festival

Maar liefst negen verschillende area’s vertegenwoordigen alle hardere stijlen op Supersized Kingsday Festival in Best. Met een dikke line-up waar namen op staan als Angerfist, Brennan Heart, Headhunterz en Thera, zal ook deze editie weer flink hard knallen.

Een regular ticket kost €32,50. Tickets zijn hier verkrijgbaar.


koningsdag 2018

King-S

Na het succes van voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een editie van King-S op Strijp-S en het Klokgebouw in Eindhoven. Stijlen als techno, drum ’n bass, rock, acid, psy en dubstep worden hier vertegenwoordigt. Meer info volgt.

Toegang is gratis. Klik hier voor meer informatie.


Beat The Bridge Arnhem Koningsdag

Beat the Bridge

Dit jaar is helaas de allerlaatste editie van Beat the Bridge in Arnhem. Zowel op Koningsnacht als op Koningsdag gaat iedereen royaal los onder de John Frostbrug. Hardstyle en hardcore staan centraal met namen als Warface, Wildstylez, Miss K8, Ran-D en Angerfist.

Een kaartje voor Koningsdag kost €27,50. Tickets zijn hier verkrijgbaar.


Kingsday Psychedelic Klub Nijmegen Koningsdag

Kingsday Psychedelic Klub

Voor uplifting psychedelic trance music moet je dit jaar bij Waalhalla in Nijmegen zijn. Het feest begint pas laat op de avond op Koningsdag, 23:00, en gaat door tot 06:00 uur.

Tickets zijn €10 aan de deur en €8,09 als je ze van te voren koopt. Tickets zijn hier vekrijgbaar.


Kralingse Bos Festival Rotterdam Koningsdag

Kralingse Bos Festival

In het Kralingse Bos in Rotterdam vind je ook dit jaar weer een van de grootste Koningsdag festivals van het land. Verdeeld over zes podia staan onder anderen Ben Sims, Charlotte de Witte en Paul Elstak achter de draaitafels.

Een ticket kost €27,51. Tickets zijn hier verkrijgbaar.


Hebben we iets gemist? Mail je tips of aanvullingen dan naar de redactie! Bekijk onze party-agenda voor een compleet overzicht van alle feesten op Koningsdag.

KoningsdagKoningsdag 2018

LEES HET LAATSTE NIEUWS VOORTAAN ALS EERSTE.
MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!