https://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2018/03/TIOH_1100x150px.gif / 1100 / 150 /
Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Koningsdag is een dag die we als Hollanders zijnde niet ongevierd voorbij kunnen laten gaan. Zo makkelijk komt de koning niet onder zijn verjaardag uit. Om je een overzicht te geven van de beste feestjes in de buurt, hebben we hier alvast een rijtje voor je gemaakt! Waar neem jij je crew mee naartoe? 

Ook voor Koningsnacht advies nodig? Check het party-overzicht hier

 

Door Richard Witte

 

Radio 538 Koningsdag – Breda

Koningsdag 2019

Losgaan met 40.000 andere oranjefans? Dat kan in Breda! Voor 538 Koningsdag 2019 zijn naast ‘Sexy By Nature’ Sunnery James & Ryan Marciano onder anderen Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Davina Michelle en Gavin James bekendgemaakt. Meer informatie en nieuws over de line-up vind je op de eventpage.

Tickets zijn hier te verkrijgen.


Kingsland Festival – Den Bosch

Koningsdag 2019

Den Bosch mag zich opmaken voor een top-editie van Kingsland. Met Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero en Jonas Blue is een aantal van de grootste artiesten ter wereld uitgenodigd om Koningsdag te komen vieren. Ook aan de hard-heads is gedacht. Coone en Headhunterz prijken ook op dit affiche. Meer informatie vind je op de eventpage.

Tickets zijn hier te verkrijgen.


Supersized Kingsday – Eindhoven

Koningsdag 2019

Koningsdag liefst stampend doorbrengen? Dan mag je Supersized Kingsdag niet missen. Met de crème de la crème uit de hardstyle en hardcore scenes heeft b2s weer aan iedereen gedacht. Op de line-up in Eindhoven staan onder anderen Brennan Heart, Wildstylez, Angerfist en Sefa. Meer informatie over Supersized Kingsday vind je op de eventpage.

Tickets zijn hier te verkrijgen.


Oranjekade Festival – Den Bosch

 

Oranjekade

Verdeeld over drie stages is er voor ieder wat wils. Op de Spatial Collective-stage zal house en techno uit de speakers dreunen. Koninkrijk van Muziek (hip-hop) en Bossche Brouwers (ruigere muziek) vullen de andere twee podia. Eerder blikten we al vooruit naar dit festijn op de Tramkade in Den Bosch. Meer informatie over Oranjekade Festival vind je op de eventpage.

Tickets zijn hier te verkrijgen.


Volg TIOH op Facebook:


King-S Festival 2019 – Eindhoven

Koningsdag 2019

King-S bouwt een feest op diverse podia zowel in het Klokgebouw, als buiten op Strijp-S. Op deze podia is voor ieder wat wils met allerlei muziekstromingen: Techno, drum & bass, acid, tekno, dubstep, rock & pop. Meer informatie vind je op de eventpage.

Dit evenement is gratis toegankelijk.


Royal Dutch Eindhoven 2019

Koningsdag 2019

Het Stadhuisplein in Eindhoven kleurt ook weer oranje! Op de line-up staan tot nu toe Firebeatz, Joe Stone, Team Rush Hour, Mark with a K en Glen Dale, maar hieraan worden binnenkort meer namen toegevoegd. Afgaande op de line-up van vorig jaar, mogen we ook dit jaar veel verwachten! Meer informatie en nieuws over de line-up vind je op de eventpage.

Dit evenement is gratis toegankelijk.


Herrie Met Gerrie Koningsdag – Eindhoven

Koningsdag 2019

Gerrie’s eigen koninkrijk voltrekt zich in Eindhoven. Met de beste disco, houseklassiekers en techhouse belooft dit één grote gezelligheid te worden. Meer informatie vind je op de eventpage.

Dit evenement is online uitverkocht. Aan de deur zijn wel tickets te verkrijgen. 


Free Your Mind (Orange Edition) – Arnhem

Koningsdag 2019

Lekkere techno om je Koningsdag en -nacht door te komen? Check. Hoewel er nog geen line-up bekend gemaakt is, kun je er van uit gaan dat Free Your Mind weer groot uitpakt. En misschien nog wel mooier, het event is nog gratis ook! Meer informatie en nieuws over de line-up vind je op de eventpage.

Dit is een gratis evenement (18+).


Losjes Koningsdag – Den Bosch

Koningsdag 2019

Losjes viert Koningsdag in Den Bosch. Op loopafstand van het centrum kun je losgaan op de lekkerste beats. De Sluwe Vos, Detroit Swindle en Juan Sanchez zijn een aantal namen die hier komen feesten! Meer informatie vind je op de eventpage.

Tickets zijn hier te verkrijgen. 


This=Music | King’s Day – Eindhoven

Koningsdag 2019

Eindhoven zit deze Koningsdag ruim in de oranje-feesten. Ook THIS=MUSIC viert de verjaardag van onze koning in de Lichtstad. Met onder anderen Benny Rodrigues, Juan Sanchez en Michel de Hey ben je deze Koningsdag voorzien van de fijnste techno. Meer informatie vind je op de eventpage.

Dit evenement is gratis toegankelijk.


Villa Ananas Koningsdag 2019 – Beek en Donk

Koningsdag 2019

De meest zomerse en gezelligste area van WiSH Outdoor viert haar eigen Koningsdag. Villa Ananas belooft bezoekers een heerlijke mix van funky tropical house, deephouse, R&B en guilty pleasures van de afgelopen decennia. Meer informatie vind je op de eventpage.

Dit evenement is helaas uitverkocht.


Oranjegevoel | Koningsdag – Den Bosch en Eindhoven

Koningsdag 2019

Oranjegevoel pakt groots uit tijdens deze oranje-gekleurde feestdag. Verspreid over Koningsdag en -nacht worden liefst 10 steden aangedaan! Oranjegevoel brengt je de lekkerste hits uit de 00’s en 90’s gemixt met knallende house classics en disco klappers. Meer informatie vind je op de Facebookpagina van Oranjegevoel.

Tickets zijn hier te verkrijgen.


Hebben we iets gemist? Mail je tips of aanvullingen dan naar de redactie! Bekijk onze party-agenda voor een uitgebreider overzicht van alle feesten op Koningsnacht.

KingslandKoningsdagOranjekadeSupersized Kingsday Festival

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld