Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Het nieuwe jaar kun je weer letterlijk en figuurlijk in knallen in het zuiden des lands. Diverse party’s luiden 2018 in. In een overzicht presenteren we je per stad het aanbod op het gebied van de harde stijlen tijdens oud en nieuw. 

Oud en nieuw Tilburg

[GEANNULEERD:] Gatekeeper RAW NYE, Koepelhal

The Gatekeeper RAW NYE zou tijdens de jaarwisseling debuteren in de Koepelhal in de Tilburgse Spoorzone. Het concept komt uit de koker van de organisatie van Fairytale Festival. The Gatekeeper is daar sinds jaar en dag de hardstyle-area. Op 1 december maakte de organisatie echter bekend dat The Gatekeeper RAW NYE niet doorgaat. “Door meerdere factoren zien wij in dat het event niet het door ons gewenste niveau zal kunnen halen.”

>> Eventpage

Oud en nieuw Den Bosch

Foolish New Year’s Eve, Brabanthallen

De nieuwjaarseditie van Pussy lounge – vorig jaar in de Brabanthallen – maakt dit jaar plaats voor Foolish New Year’s Eve. Maar daarmee verdwijnt de freestyle niet. Als we organisatoren b2s en Art of Dance moeten geloven, wordt ook deze party een ‘freestyle extravaganza’. En dat doen we, want Foolish is het bekende freestylelabel binnen de hardere stijlen. In Den Bosch vier je het nieuwjaarsfeestje met onder meer Dr Phunk, Charly Lownoise & Mental Theo, Warface, Zany en Brennan Heart.

Foolish

>> Eventpage

Oud en nieuw Gemert

Fatality – The Biggest RAW NYE

Fatality is na een succesvolle, uitverkochte vorige editie terug in Time Out. Van 22.00 tot 07.00 luid je het nieuwe jaar in met Angerfist, Delete, Crypsis, Frequencerz, Ran-D en vele anderen. Dat belooft dus een nacht te worden vol dikke kicks en screeches.

Fatality

>> Eventpage


Mis je nog een feest in dit overzicht? Stuur ons dan een PM via Facebook.

Volg TIOH op Facebook

FatalityFoolish New Year's EveOud en nieuwThe GatekeeperThe Gatekeeper RAW NYEThis Is Our House
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld