We Are Electrichttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/05/Banner-TIOH.png / 1100 / 150 /

Where’s the party?! In aanloop naar de nieuwe maand geven 2 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis in het zuiden. This Is Our House-mede-eigenaar Bart Elzendoorn is huisspecialist der hardere stijlen en stuiterbal van beroep. Je kent hem o.a. van zijn eerdere partytip-rubriek Hard Met Bart. Hieronder zijn persoonlijke partytips voor augustus 2018. 

The Qontinent

Puyenbroeck, Wachtebeke (10 t/m 12 augustus)

Ten westen van Antwerpen en ten noorden van Gent ligt tegen de grens met Zeeland het Belgische plaatsje Wachtebeke. Jaarlijks is deze plek het domein voor The Qontinent, een festival dat wordt georganiseerd door Bass Events en The Qontinent.

De locatie van dit driedaagse evenement is prachtig. Het terrein heeft wat weg van een klavertje vier en er is veel water in de omgeving. Hoewel The Qontinent zeker niet klein is, heeft het nog altijd een intiem karakter. De loopafstanden tussen de 5 podia zijn niet groot en zo kun je eenvoudig pendelen tussen de verschillende stages met hardstyle, hardcore, freestyle en raw hardstyle.

The Qontinent

>> Event

Decibel outdoor festival

De Beekse Bergen, Hilvarenbeek (17 t/m 19 augustus)

Fuelled by Fanatics is dit jaar het thema van Decibel outdoor festival. Verdeeld over 15 area’s treden meer dan 200 dj’s op. Het festival is opnieuw ingedeeld in districten, met ieder hun eigen karakter en stijl. Is hardcore bijvoorbeeld jouw ding, dan moet je in The Forest zijn, waar hardcore in al zijn facetten is vertegenwoordigd. Een overzicht van alle districten vind je hier.

De line-up is eigenlijk te divers om helemaal goed te bespreken. Een aanrader is wel de set van Adaro op Pussy lounge. Deze Brabander maakt voor het eerst zijn opwachting op ‘de tweede mainstage’ en dat kan dus een verrassend setje worden.

Decibel outdoor festival 2018

>> Event


Meer lezen? Volg ons op Facebook!


Mysteryland

Haarlemmermeer (25-26 augustus)

Voor Mysteryland is een uitstapje naar het noorden van het land goed te rechtvaardigen. Als danceliefhebber moet je hier eigenlijk ooit geweest zijn en als je van de hardere stijlen houdt kun je ook hier perfect je ei kwijt. Q-dance is alle dagen aanwezig met een eigen stage op de beroemde pyramide. Vanaf ‘de berg’ heb je een magnifiek uitzicht over het feestende publiek.

Dit jaar staan op zaterdag onder anderen Sub Zero Project, Wildstylez, B-Front en Atmozfears in de line-up. Op zondag is het onder meer de beurt aan Headhunterz, Noisecontrollers en Frequencerz.

Mysteryland

>> Event

Meer partytips?

Bekijk de agenda op onze website.

Decibel outdoor festivalMysterylandpartytipsThe Qontinent
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld