Banner Dutch Infinity 3DLEDhttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/02/Banner-Dutch-Infinity-3DLED.gif / 1100 / 150 /

Where’s the party?! In aanloop naar de nieuwe maand geven 2 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis in het zuiden. This Is Our House-mede-eigenaar Bart Elzendoorn is huisspecialist der hardere stijlen en stuiterbal van beroep. Je kent hem o.a. van zijn eerdere partytip-rubriek Hard Met Bart. Hieronder zijn persoonlijke partytips voor februari 2018.

X-Qlusive Frequencerz

AFAS Live, Amsterdam (3 februari)

Het feest mag dan in Amsterdam worden georganiseerd, de zuidelijke inbreng is buitengewoon groot. Daarover zometeen meer. Eerst even aandacht voor de hoofdrolspelers, de mannen van Frequencerz. Het duo zit al ruim anderhalf jaar in een ongekende flow. We interviewden ze daar al eens uitgebreid over. Tijdens dat interview lieten ze al doorschemeren dat een eigen X-Qlusive hun doel was. We konden het toen alleen nog niet opschrijven. Nu is het moment bijna daar.

Kijkend naar de line-up kun je bijna spreken van een Brabants onderonsje, daar in Amsterdam. Een opsomming: Adaro, B-Front, Mental Theo, Ran-D, Zany, MC DV8, Ransom, Plug ‘N Play. Een polonaise is niet eens uit te sluiten tijdens het Crazy Hour met Frequencerz en ZaZaFront. De hele line-up vind je hier.

X-Qlusive Frequencerz

>> Event

Carnaval

Overal beneden de rivieren (9 t/m 13 februari)

Carnaval draait allang niet alleen meer om hoempapa en dweilorkestjes. Dancemuziek, en zeker ook de hardere stijlen, is steeds meer geïnfiltreerd in het meest leutige feest van het jaar. Zogenoemde ‘Karnastyle’-feesten zijn geen uitzondering meer. Het zijn er eigenlijk te veel om allemaal in dit overzicht te benoemen. Dat zou ook dubbel werk zijn, aangezien we al een mooi overzicht van carnavalsraves hebben gemaakt. Dus wil je weten waar je tijdens carnaval terecht kan voor een goeie beat? Kijk dan hier!

Karnaval Festival

Origins 2018 – The Darker Side of Classics

Maasport, Den Bosch (24 februari)

De hardstyle classics zijn populairder dan ooit. Er zijn dus ook genoeg feesten die in het teken staan van de klassiekers. Een feest dat zich specifiek richt op raw hardstyle classics, was er nog niet. Tot Origins werd aangekondigd door Shockerz Events. Daarmee ging een vurige wens van veel ‘hardstylers’ in vervulling.

Het meest bijzondere aan dit feest is de terugkeer van The R3belz. Vier jaar lang was het stil rondom deze Italiaan, bekend van o.a. ‘The Pattern 2’. Op Origins keert hij weer eens terug achter de draaitafels met een speciale raw classics set. Verder staat area 2 helemaal in het teken van Theracords Classics. En dat is ook waar veel fans van watertanden. Kortom: er zijn genoeg ingrediënten voor een heerlijk feest dat ook nog eens overdag wordt gehouden.

Origins 2018

>> Event 

Meer partytips

Kijk in onze agenda voor het volledige aanbod in het zuiden (via DJ Guide).

Carnaval 2018CarnavalsravesOriginspartytipsX-Qlusive Frequencerz
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld