We Are Electrichttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/05/Banner-TIOH.png / 1100 / 150 /

Waar het feestje is?! In aanloop naar de nieuwe maand gidst hoofdredacteur Mark van Bergen je door zijn favorieten op het gebied van met name (tech/deep) house en techno. Dit keer zijn persoonlijke selectie voor december.

 

elrow x STRAF_WERK

7 december, Klokgebouw, Eindhoven (uitverkocht)

Vorig jaar gaven ze beide een eigen event in het Klokgebouw, nu bundelen elrow en STRAF_WERK de krachten. Twee partijen die productioneel groot en onderscheidend uitpakken, dat kan niet anders dan een flink zinnenprikkelend feestje worden. In de elrow-zaal kun je confetti, steltenlopers en kermistaferelen verwachten, terwijl onder meer Matador, Nick Curly en Benny Rodrigues house en tech house serveren. STRAF_WERK staat meer voor strak werk, in hun zaal zal techno overheersen (o.a. Adriatique, Ida Engberg en Henrik Schwarz), omlijst door een museaal licht- en showplan. Het event is al helemaal uitverkocht.

>> Event

STRAF_WERK 2017


Chase & Status

8 december, 013, Tilburg

Drum ’n bass gedijt prima in 013. Na onder meer Netsky en Noisia haalt het opnieuw een act van formaat naar Tilburg: Chase & Status. Het duo uit Londen stal met hun grootse, toegankelijke, genre-overstijgende Bass Music reeds vele harten. De main stage van het grootste poppodium van ons land mag een ‘intiem’ optreden heten voor de Britten, die wereldwijd de grootste festivals plat spelen. Het Oostenrijkse duo Camo & Krooked is ook al een paar jaartjes internationaal succesvol, zij zijn ook van de partij, net als Maduk, Dimension, Signal en local hero French II.

>> Event


Volg TIOH op Facebook:


MASCHINE 7

21 december, Effenaar, Eindhoven

Je lange kerstweekend inluiden kan in de Effenaar, waar MASCHINE neerstrijkt voor alweer de 7e editie. Het lokale collectief vertegenwoordigt de donkere, stevige techno in Eindhoven en timmert daar flink aan de weg. Headliner is dit keer de van oorsprong Bredase dj/producer JP Enfant. Tegenwoordig woont hij in Amsterdam, waar hij vaste kracht is in club De School. Binnenkort lees je bij ons een interview met MASCHINE.

>> Event


Oud & nieuw

Met de jaarwisseling vier ik ook dit jaar een thuisfeestje. Ons overzicht van publieksevenementen vind je in onze lijst van feesten met oud & nieuw.

 


Meer events?

Check onze agendasectie.

 

Mark van BergenpartytipsThis Is Our House
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld