Banner Dutch Infinity 3DLEDhttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/02/Banner-Dutch-Infinity-3DLED.gif / 1100 / 150 /

Waar het feestje is?! In aanloop naar de nieuwe maand geven onze huisbazen je koers richting het betere feestgedruis in en rond het zuiden. Huis-stuiterbal Bart Elzendoorn wijst je in zijn partytips de weg boven de 150 BPM. Hoofdredacteur Mark van Bergen gidst je door zijn favorieten op het gebied van (tech/deep) house en techno. Door persoonlijke omstandigheden heb je zijn tips voor januari moeten missen, hier is Mark’s selectie voor de maand februari.

 

Carnavalt nie mee…

Echt, ik ben carnavalsmijder. Dus mijn spoeling van partytips is dun in deze toch al korte februarimaand. Mocht ik het ‘kunnen’, het carnavallen (wat mij niet gegeven is), dan zou ik hier lovende voorgloei-teksten kunnen opdienen. Over de beruchte Carnavalsrave van Suburban Disco in Club Smederij. Met ‘prins’ ROD in de booth (daags erna ook in Avenue Theater Breda). Of over Het Sluwe Carnavalsfiske (De Sluwe Vos voor max. 90 man in het knusse Gin Fizz). Geniaal ook altijd, als-ie opduikt in m’n timeline: Thunderdommel van de Biki-boys in Eindhoven. Thema dit jaar: Apollonaise 11.

Sorry mensen, ik ga het niet meemaken… Gelukkig is er ons onvolprezen carnavalsoverzicht nog:

>> Raven tijdens carnaval? Dit zijn de meest leutige feestjes <<

Thunderdommel

Claydrum w/ Stephan Bodzin

Vrijdag 23 februari, Complex Maastricht

Onlangs schreef ik al een enthousiaste reportage over mijn eerste bezoek aan deze mooie, ambitieuze club. Dat smaakt naar meer, en meer komt er. De oevers van de Maas zijn 23 februari nog maar net schoongespoeld van het carnavalsbier, of Complex Maastricht pakt uit met de volgende klepper op het affiche. Tijdens Claydrum, het techno-concept waar Complex zijn wortels in heeft, treedt niemand minder dan de Duitse wizzard Stephan Bodzin aan. Vrijwel altijd alles live en vol energie en gevoel bij de man die onlangs nog 2 nachten op rij in Labyrinth Club stond.

>> Event

Arthouse

Arthouse

Vrijdag 23 februari, Natlab Eindhoven

Diezelfde avond, terug van een flinke tijd weggeweest: Arthouse van de boys van La Fête 040. Ik was er al eens bij in het filmtheater, toen met Hot Since 82, en raakte aardig onder de indruk van die mooie locatie en goede muziek en sfeer. Dit keer wordt een heleboel techniek ingevlogen om je een nacht lang te trakteren op een 3D-ervaring, van de hand van huis-vj/artiest Rot8ion. Thema is de western-klassier ‘The Good, The Bad and The Ugly’. Residents Lemon Aid, STVN en Ivo Foreal kruipen ondertussen als dj in de huid van deze personages. Dolby Surround!

>> Event


Meer partytips?

Check onze agendapagina’s, powered by DJ Guide.

Mark van Bergenpartytips
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld