Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

We kijken al weer uit naar al die mooie party’s, festivals, releases en dj-sets van 2017. Maar niet voordat we nog even de mooie oogst van afgelopen jaar koesteren. This Is Our House vroeg een aantal dj’s – actief door heel het zuiden en in diverse stijlen – naar hun 7 favorieten van 2017. Dit keer: Phuture Noize. Hij bracht dit jaar zijn album Pursuit of Thunder uit en dat is ‘slechts het begin’. Een nieuw album is in de maak en dat komt uit in 2018.

1. Festival in 2017

“Defqon.1. Ook al zijn er meer fantastische evenementen als Intents Festival, Defqon.1 blijft altijd speciaal. Er hangt daar een unieke, magische vibe die je nergens anders vindt.”

2. Indoor evenement van het jaar

“Dat klinkt misschien cliché, maar dat was Qlimax voor mij. Ik was de surprise-act en kon daardoor niet echt feesten of door het publiek lopen, maar dit zijn van die events die je nooit meer vergeet. Vooral niet een dag later, toen ik eigenlijk pas de reactie van het publiek zag op video.”

3. Beste release

“Als ik kijk naar een plaat die ik zelf het vetste vond en niet zelf heb geproduceerd, kan ik helaas geen keuze maken. 2017 was een bijzonder jaar voor hardstyle. Een jaar waarin eindelijk de wat vastgeroeste scene loskwam en nieuwe shit omarmde. Er zijn een aantal tracks die ik echt vaak gedraaid heb. Dat zijn MYST – Before You Go, B-Freqz – Freedom en Headhunterz – Destiny. Maar als ik een release moet pakken die het meeste invloed heeft gehad op mij en hardstyle an sich, kies ik voor The Project van Sub Zero Project. Deze plaat heeft echt iets losgemaakt in de scene. Fantastisch.”

4. Moment van het jaar als artiest

“De release van mijn album Pursuit of Thunder (lees interview). Ik had nooit durven dromen wat deze release allemaal los heeft gemaakt in 2017. Het was meer dan bijzonder, dit jaar zal ik nooit meer vergeten.

5. En privé?

“Privé is er eigenlijk voor mij weinig bijzonders gebeurd. Ik heb me vooral gericht op Phuture Noize en het uitbouwen van een fijne werkplek en sfeer. Het belangrijkste wat ik zelf geleerd heb, is dat ik vertrouwen moet tonen in wat ik zelf vet vind.”


Volg TIOH op Facebook


6. Talent van 2017

“Volgens mij werd ik in 2016 nog als talent gezien, dus het is best apart om deze vraag te beantwoorden. Lastig ook, omdat er in mijn ogen niet echt enorme talenten zijn geweest die nog niet in de schijnwerpers staan. Clockartz en MYST hebben al een aantal toffe platen uitgebracht, maar ik weet niet of ik hen de status talent nog mag geven.”

7. De beste reden om uit te kijken naar 2018

“Daar kan ik kort over zijn, een nieuw Phuture Noize album!”


Phuture Noize

Facebook
Soundcloud

Phuture NoizePursuit of ThunderThis Is Our House
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld