We Are Electrichttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/05/Banner-TIOH.png / 1100 / 150 /

The Sitdown is een podcast van Jasmijn van Broekhoven voor liefhebbers van de hardere stijlen die op zoek zijn naar meer diepgang. Om de maandag kun je bij ons luisteren naar een nieuwe aflevering. In deel 3 van The Sitdown ging Jasmijn in gesprek met Audiotricz. Het duo (Leon en Kenneth) brengt vrijdag 15 maart zijn nieuwe nummer ‘Shamed’ uit. 

 

In de podcast vertellen de heren openhartig over hun carrière. Onder andere over hoe ze elkaar hebben leren kennen en over het moment waarop ze niet wisten of ze nog door moesten gaan met hardstyle produceren. Ook vertellen ze over de zoektocht naar hun eigen sound. Tot slot hebben we het uitgebreid over het maken van een anthem, hun theorie daarachter en de kritiek die ze over zich heen kunnen krijgen.

 

Beluister de podcast met Audiotricz:

 

‘Next Chapter’

De lange zoektocht naar hun eigen sound werpt eindelijk vruchten af. Audiotricz brengt vrijdag 15 maart hun nieuwe nummer ‘Shamed’ uit. De track is onderdeel van het nieuwe muzikale concept ‘Next Chapter’. Dit concept draait vooral om de elektrische gitaar. Leon voelt zichzelf helemaal thuis op dit instrument.

Audiotricz


The Sitdown

Over 2 weken een nieuwe aflevering van The Sitdown. Kijk hier voor eerdere bijdragen. Het platform is hier te vinden.

 

AudiotriczThe Sitdown
Jasmijn van Broekhoven

Wandelende hardstyle-encyclopedie, gefascineerd door en gepassioneerd voor de hardere dancestijlen. Kreeg hardstyle op Radio 1 en runt sinds 2018 haar podcastserie The Sitdown. Studeert ondertussen doordeweeks op Fontys ACI en is in de weekenden niet vies van een feestje.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld