Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

The Sitdown is een podcast van Jasmijn van Broekhoven voor liefhebbers van de hardere stijlen die op zoek zijn naar meer diepgang. Om de maandag kun je bij ons luisteren naar een nieuwe aflevering. In deel 2 van The Sitdown ging Jasmijn in gesprek met Bass Modulators. Het duo komt maandag met 4 extended versies van tracks van hun album ‘Limitless’.

 

door Jasmijn van Broekhoven/The Sitdown

 

Hoewel het euforische-hardstyle-duo al een tijdje meedraait in de scene, bracht Bass Modulators vorig jaar september pas zijn eerste album uit. Na de release van ‘Limitless’ komt de act nu met vier extended versies van een aantal originele nummers van dat album. Drie daarvan zijn ‘Warrior’, ‘Limitless’ en ‘Comeback’.

Het album ging in première op Defqon.1 en werd duidelijk goed ontvangen door het publiek. Vooral ‘Warrior’ zorgde voor een kippenvelmomentje bij de pre-party in de Blue stage. Duizenden lichtjes en aanstekers zwaaiden daar mee bij dit nummer met de mooie vocals.

 

Beluister de podcast met Bass Modulators hier:

Als klap op de vuurpijl werd hun nummer ‘Change the world’, in combinatie met lasers en vuurwerk, tijdens de zaterdag-eindshow gedraaid.

In Aflevering 2 van The Sitdown vertellen Rick en Roland onder meer over de reden tot het uitbrengen van de extended-versies. Dat overigens wel een kleine vertraging opliep, en ook daar horen we meer over.

Bass Modulators


The Sitdown

Over 2 weken een nieuwe aflevering van The Sitdown. Kijk hier voor eerdere bijdragen. Het platform is hier te vinden.

 

Bass ModulatorsThe Sitdown

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld