Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

The Sitdown is een podcast van Jasmijn van Broekhoven voor liefhebbers. Iedere maand kun je bij ons luisteren naar een nieuwe aflevering. In deel 8 Grzegorz, ook wel bekend als Crypsis. Op dit moment is hij druk bezig met zijn vierde album.

In deze aflevering vertelt Grzegorz over zijn begintijd bij Angerfist en over een Minus Militia 2.0. Ook praat hij met volle passie over zijn LP verzameling en laat hij wat eigengemaakte techno horen.

Beluister de podcast met Crypsis:

Nieuw album

Crypsis is druk bezig met zijn vierde album. Als het aan hem ligt komt het album gelimiteerd op LP uit, vertelt hij in de podcast. Het is nog niet bekend wanneer dit album uit gaat komen.

Crypsis

The Sitdown

Beluister hier eerder afleveringen van podcast The Sitdown (o.a. met MC DL en Bass Evil Activities)

AngerfistCrypsistechno
Jasmijn van Broekhoven

Wandelende hardstyle-encyclopedie, gefascineerd door en gepassioneerd voor de hardere dancestijlen. Kreeg hardstyle op Radio 1 en runt sinds 2018 haar podcastserie The Sitdown. Studeert ondertussen doordeweeks op Fontys ACI en is in de weekenden niet vies van een feestje.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld