Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

The Sitdown is een podcast van Jasmijn van Broekhoven voor liefhebbers van de hardere stijlen die op zoek zijn naar meer diepgang. Om de maandag kun je bij ons luisteren naar een nieuwe aflevering. In deel 4 van The sitdown ging Jasmijn in gesprek met MC DL. Vrijdag 29 maart staat hij (Huub Dieltjens) op de line-up tijdens de albumpresentatie van Sub Zero Project.

 

Tijdens deze aflevering van de podcast vertelt Huub onder andere over zijn uit de hand gelopen hobby. Ook vertelt hij over zijn eerste Defqon als MC en hoe hij dat gevierd heeft. Tot slot hebben Jasmijn en Huub het uitgebreid gehad over de artiesten waar hij graag mee werkt.

Beluister de podcast met MC DL:

Festivals

Sinds deze zomer heeft MC DL zijn baan opgezegd en is vol voor zijn carrière op het podium gegaan. Hij is inmiddels niet meer weg te denken van de line-up van Q-dance-feesten.

Vrijdag 29 maart staat Huub onder andere op het album-releasefeest van Sub Zero Project. Ook is hij aanwezig bij de aftrap van het festivalseizoen: Rebirth. Hier staat hij zaterdag 13 april te shinen op de mainstage.

MC DL


Podcast The Sitdown

Beluister hier eerdere afleveringen uit de podcast-serie.

 

Defqon.1MC DLRebirth FestivalSub Zero ProjectThe Sitdown
Jasmijn van Broekhoven

Wandelende hardstyle-encyclopedie, gefascineerd door en gepassioneerd voor de hardere dancestijlen. Kreeg hardstyle op Radio 1 en runt sinds 2018 haar podcastserie The Sitdown. Studeert ondertussen doordeweeks op Fontys ACI en is in de weekenden niet vies van een feestje.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld