We Are Electrichttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/05/Banner-TIOH.png / 1100 / 150 /

The Sitdown is een podcast van Jasmijn van Broekhoven voor liefhebbers van de hardere stijlen die op zoek zijn naar meer diepgang. Om de maandag kun je bij ons luisteren naar een nieuwe aflevering. In deel 5 van The Sitdown ging Jasmijn in gesprek met Michel van Rossum, ook wel bekend onder de naam Rossumedia. Aankomend weekend is Michel te vinden op Rebirth Festival in Haaren. Daar leidt hij een deel van het mediateam en legt hij de kick-off van het festivalseizoen vast met zijn camera.

 

In de podcast vertelt Michel over de loop van zijn carrière en heeft hij het over de koppigheid van Nederlanders. Ook zijn struggles als fotograaf worden besproken, net als de drum-’n-bass-radioshow die Michel runt.

Beluister de podcast met Rossumedia:

Toekomst

Michel van Rossum is een van de grootste fotografen binnen de hardere stijlen met ruim 25.000 volgers op Instagram. Hoe hij zijn toekomst voor zich ziet, weet hij nog niet helemaal. In de podcast is Michel openhartig over het feit dat hij dit geen 10 jaar meer gaat doen.

Dit weekend mag hij tijdens het eerste outdoor festival van het jaar weer de mooiste plaatjes schieten: Rebirth Festival (foto onder, door Rossumedia zelf geschoten). Later deze week meer over Rebirth op Thisisourhouse.nl.

>> Zie ook BEELDBEPALERS: Michel van Rossum (Rossumedia)

Rebirth Festival 2018


The Sitdown

Beluister hier eerder afleveringen van podcast The Sitdown (o.a. met Adaro en Bass Modulators)

Brennan HeartDa TweekazMichel van RossumRebirthRossumedia
Jasmijn van Broekhoven

Wandelende hardstyle-encyclopedie, gefascineerd door en gepassioneerd voor de hardere dancestijlen. Kreeg hardstyle op Radio 1 en runt sinds 2018 haar podcastserie The Sitdown. Studeert ondertussen doordeweeks op Fontys ACI en is in de weekenden niet vies van een feestje.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld