Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

The Sitdown is een podcast van Jasmijn van Broekhoven voor liefhebbers van de hardere stijlen die op zoek zijn naar meer diepgang. Iedere maand kun je bij ons luisteren naar een nieuwe aflevering. In deel 9 is Raoul, ook wel beter bekend als Zany, te gast. Vrijdag 26 juli wordt zijn nieuwe album ‘DNA’ gereleased.

Tijdens deze aflevering vertelt Raoul het verhaal achter zijn nieuwe album en B-Front zijn aandeel hierin. Ook is ie openhartig over waarom hij overgestapt is naar freestyle en de eerste keer dat DV8 mee op pad was.

Beluister de podcast met Zany:

Nieuw album

Zany komt na jaren weer met een hardstyle album. In het nieuwe album ‘DNA’ laat hij de, voor hem, originele hardstyle sound duidelijk terugkomen. Of er hierna nog een album komt, weet Zany nog niet: “dat ligt allemaal aan jullie.” Aankomende vrijdag 26 juli zal het gehele album gereleased worden.

Zany

The Sitdown

Beluister hier eerder afleveringen van podcast The Sitdown (o.a. met MC DL en Evil Activities). Er zal een korte zomerstop zijn, waardoor er pas na de zomer weer een nieuwe aflevering online zal komen.

DNAFreestyleZany
Jasmijn van Broekhoven

Wandelende hardstyle-encyclopedie, gefascineerd door en gepassioneerd voor de hardere dancestijlen. Kreeg hardstyle op Radio 1 en runt sinds 2018 haar podcastserie The Sitdown. Studeert ondertussen doordeweeks op Fontys ACI en is in de weekenden niet vies van een feestje.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld