Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Headhunterz, Radical Redemption, Miss K8 en meer. Op 23 november barst Qlimax 2019 los in het GelreDome in Arnhem. Vandaag maakt Q-Dance line-up van het event bekend. Opvallend genoeg niet via de eigen kanalen, maar via de social media van de artiesten zelf.

Het thema van Qlimax 2019 heeft een extra duister randje dit najaar: Symphony Of Shadows. Na weken van speculeren door de tips die Q-Dance had gegeven, komt de officiële line-up nu eindelijk aan het licht. Vandaag zat menig harder styles-fan aan hun telefoon gekluisterd. De hele dag door postten dj’s het verlossende woord. Deze 10 grote namen – inclusief de tip die bij hen hoort – zullen optreden op Qlimax 2019 – Symphony of Shadows:

1. Keltek
’He who initiates a new movement’’
2. Sound Rush
‘’They who bring balance to nature’’
3. Headhunterz
‘’He who lets you explore a seldom awakened force’’
4. D-Block & S-te-Fan
‘’They who linger between light and dark’’
5. B-Front
‘’He who conduct the darkness within’
6. Ran-D
‘’He who brings the light when darkness comes’’
7. Rejecta
‘’He who beats the drum of life’’
8. D-Sturb
‘’He who plays with reality’’
9. Radical Redemption
‘’He who challenges your limits’’
10. Miss K8
‘’She who shows no mercy’’

Door deze line-up begint het bij menig liefhebber van hardere stijlen vast te kriebelen, maar tot die tijd moeten we het even doen met de aftermovie van vorig jaar. Aanstaande zaterdag start de kaartverkoop van de nieuwe editie van Qlimax.

FestivalGelredomeHardcoreHardstyleQ-danceQlimax
Sam van Ierssel

Raw Hardstyle-liefhebber, die haar levensmotto 'niet genoten is altijd mis' wel heel serieus neemt. Niet weg te slaan bij een stampfeestje, en al helemaal niet als er Warface wordt gedraaid. Gezelligheid staat bij haar hoog in het vaandel. Studeert tussen al het feesten door aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld