Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

De zonnige festivalweides heeft ze ingeruild voor donkere technobunkers, vrolijke beats voor stevige baslijnen, ons camerateam voor een gimbal met dasspeld-microfoon. This Is Our House-presentator Silvana verblijft deze maanden in Berlijn, vanwege een stage. Ons kan ze natuurlijk niet missen, dus neemt ze ook meteen de rol van buitenlandcorrespondent aan. Eens per twee weken verzorgt Sil een blog of vlog van haar verblijf in de techno capital. Nu eens vanachter een bureau, dan weer op een dansvloer – wij laten ons verrassen. In deel 1 van SIL IN BERLIJN: de introductie.

 

(Tekst loopt door onder de video)

Silvana’s stagedagen, bij het internationaal bekende deephouselabel Einmusika Recordings, worden afgewisseld met Berlijnse stapavonden. In de tijd die dan nog resteert zal ze voor This Is Our House blogs en vlogs maken over de Berlijnse clubcultuur. Een cultuur die 30 jaar geleden verrees uit de as van de val van de Berlijnse Muur en die anno 2018 staat als een huis.

Wat zou jij graag willen weten over de Berlijnse clubcultuur? Laat het weten in de comments op onze socials!


Volg TIOH op Facebook:


BerlijnSIL IN BERLIJN

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld