We Are Electrichttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/05/Banner-TIOH.png / 1100 / 150 /

Vrijdagnacht draait technolegende Dave Clarke, de Baron van de Techno, in Poppodium 013. Op de Main Stage zie je hem samen met Dax J, Rødhåd, Stranger en Mr. Jones. In de aanloop naar zijn show spreekt This Is Our House nog even met de Britse dj over hoe het er aan de andere kant van de decks, backstage dus, aan toe gaat.

In het gesprek vertelt de Britse dj – hij woont inmiddels al wel dik tien jaar in Amsterdam – over waarom hij (niet) danst achter de draaitafel, waarom hij zich even compleet afsluit voor een show en waarom de Techno-held bijna altijd even op het podium spuugt voor een show. Bekijk de video hieronder.

Vanaf 22:00 worden bezoekers op vrijdag in 013 verwelkomd met een set van Mr. Jones, de Haarlemmer die tevens samen met Dave Clarke het gelegenheidsduo _Unsubscribe_ vormt. Om 23:35 neemt de Duitser Rødhåd het roer over, om vervolgens om 01.30 plaats te maken voor man of the hour Dave Clarke zelf. Om 03.15 claimt de volgende Duitse dj, Dax J, het podium. Tussen 05:00 en 06:00 veegt Rotterdammer Stranger de laatste bezoekers naar buiten. Er bij zijn kan nog steeds: tickets haal je hier.

00:13013Dave ClarkeDax JMr. JonesPoppodium 013RødhådStrangerTilburg
Pieter Leijten

Filmt, monteert en schrijft als journalistieke freelancer. Begon in 2010 met Jackplug Blog en schreef voor Upside Sounds en DJ Mag Nederland over dancemuziek. Vertelt het liefst verhalen door middel van video. Altijd op zoek naar nieuwe muziek: liefst house, dancehall of disco.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld