Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

WiSH Outdoor 2019, Drie dagen lang feest in Beek en Donk met o.a. Brennan Heart, De Jeugd Van Tegenwoordig, D-Block & S-Te-Fan, Lucas & Steve, het betere goochelwerk van Hans Kazan en de grote comeback van FeestDjRuud. WiSH Outdoor mag weer terugkijken op een hele mooie editie.

Van vrijdag tot en met zondag ging WiSH Outdoor 2019 open voor 60.000 bezoekers. Bij veertien verschillende area’s en op WiSH’ eigen camping Camp WOW ging het festival op zoek naar de cross-over.

De line-up van WiSH was dan ook opvallend breed. Met bands zoals BLØF en The Dirty Daddies en popartiesten zoals Guus Meeuwis, Maan, Bizzey en Kraantje Pappie. En natuurlijk de dj-line-up met Charly Lownoise, Da Tweekaz, Warface, Trobi, Marco Bailey en La Fuente.

Volgend jaar is WiSH Outdoor weer terug, op 3, 4 en 5 juli. Tot die tijd hebben we de foto’s nog. Dankzij o.a. Rutger Geerling en Antoine Moghaddar.

FeestDjRuud

WiSH Outdoor

Mainstage

Turbo Touw Tornado

WiSH Mainstage

Lucas & Steve

Festivalterrein

Wish Outdoor Festivalterrein

WiSH Outdoor Eindshow

Eindshow

Beek en DonkD-Block & S-te-FanfeestdjruudHans KazanLucas & SteveWishWish Outdoor

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld