Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Iedere tweede dinsdag van de maand bespreekt vinyl-speciaalzaak Hauz Of Wax 5 opvallende releases uit het spectrum van de mildere dancestijlen (van disco en house tot techno). Die komen uit de eigen schappen met het zwarte goud, maar ook erbuiten. Dit keer bespreekt Hauz Of Wax de oogst van de maand mei, met onder meer tracks van Patrice Bäumel, Niles Cooper en SNTS.

 

Patrice Bäumel – The Hatchet

Label: Afterlife

Patrice Bäumel keert naar het spreekwoordelijke hiernamaals met twee direct herkenbare, kosmische reizen. Trips die van grote impact zijn op Big Room. Voortbouwend op het succes van ‘Glutes’ vorig jaar, levert Bäumel een unieke versie van de sound van Afterlife.

 

Niles Cooper – Miss The Times

Label:  Planet Gwer

Vervolgens: Niles Cooper. Hij heeft iets ‘For your mind, your body and your soul’. Met deze nieuwe plaat weet de Deense producer weer klassiekers te produceren om ons mee terug te nemen naar de jaren ’90.

 

Woo York – Chasing The Dream 2×12

Label: Afterlife

Het Oekraïense duo Woo York krijgt wereldwijd veel support vanwege hun vermogen om een ​​krachtig, donker maar toch verfijnd geluid te produceren. Hun aanstaande ‘Chasing The Dream’ LP-set, die op 4 mei uit komt, fungeert als het eerste artiestenalbum op Afterlife.

De 13-sporenproductie verenigt een breed palet van Andrei & Denys (Woo York) onheilspellende tonen. Waarbij de luisteraar een reis door de verschillende stemmingen en ritmes van de Odyssee van Woo York beleeft.

 

SNTS – Cruel Opacity

Label:  SNTS

Na 3 jaar releases op zijn eigen label SNTS Records, komt SNTS nu met een 4-track EP. Hiermee gaat hij terug naar zijn oorspronkelijke en karakteristieke geluid. Texturen, stemmen, percussies en een intense melancholie klinken door in elk nummer.

 

Roza Terenzi – Weakest Link

Label:  VOYAGE

Tot slot Roza Terenzi, uit Perth, Australië. Daar is zij al een opkomende elektronische artiest. Haar debuut op Voyage is een driedelige reeks van experimentele, ritmische sounds. Daarbij denkt ze vooruit met een knipoog naar vroege rave-nostalgie. De EP eindigt met een remix van het titelnummer van D. Tiffany uit Vancouver.


Hauz of Wax

Vinylspeciaalzaak Hauz Of Wax is gevestigd in BANK15, Spoorlaan 350 in Tilburg. Zie ook hun Facebookpagina.

 

BANK15Hauz of WaxVinyl

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld