Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

This Is Our House bestond op 1 juli 2020 exact 5 jaar! In de aanloop naar onze verjaardag hebben onze Huisgenoten, lezers en volgers afgeteld met een 15-daagse Electronic Music Challenge op Instagram en Facebook. Dat leverde zo veel leuke input op, dat we er als traktatie een playlist van hebben gemaakt!

 

Tijdens de #tiohchallenge draaide het om het delen van je favoriete (elektronische) muziek. Elke dag op de kalender van de challenge werd beschreven wat voor track die dag gepost moest worden.

De uitdaging varieerde van het delen van een track die je aan de zomer deed denken, tot aan het posten van je guilty pleasures.

Beluister de #tiohchallenge playlist

Tientallen liefhebbers deden mee aan de challenge, diversen van hen dagelijks. Het resultaat: een toffe verjaardagsmix van verschillende elektronische muziekstijlen:

 


Mocht je het aftellen gemist hebben maar toch zin hebben in een challenge, gebruik dan de template en tag TIOH op Facebook en Instagram. Vergeet niet de #tiohchallenge. Beluister ondertussen de playlist.

#tiohchallengeThis Is Our House

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld