Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Iedere 2e dinsdag van de maand bespreekt vinyl-speciaalzaak Hauz Of Wax 5 opvallende releases uit het spectrum van de mildere dancestijlen (van disco, house tot techno). Die komen uit de eigen schappen met het zwarte goud, maar ook erbuiten. Dit keer bespreekt Hauz Of Wax de oogst van de maand januari 2018, met tracks van Benny Rodrigues, Charlotte de Witte en Camelphat.

Benny Rodrigues – Cocaine Speaking

Unknown To The Unknown

Benny Rodrigues is misschien wel een van de grootste dj’s in de Nederlandse scene. Hij treedt op bij enkele van ‘s werelds grootste evenementen zoals Awakenings en Mysterland tot undergroundspots als Berghain en Dekmantel. Deze artiest is thuis in beide markten. ‘Cocaine Speaking’ is een Nederlands anthem in twee delen, compleet met een Alden Tyrell-remix!

Stephan Bodzin – Strand

Afterlife

Stephan Bodzin is een klassiek geschoolde muzikant, een zeer ervaren producent en meester van de melodie. Hij heeft een reputatie opgebouwd door talloze releases onder vele aliassen. Door zijn dramatische en dynamische live-set verovert hij de harten van fans over de hele wereld. Voor Afterlife combineert Bodzin de aanstekelijke energie van deze shows in twee epische, kleurrijke landschappen van geluid, ‘Strand’ en ‘Catamaran’.

Charlotte De Witte – Brussels EP

Novamute 

Charlotte de Witte presenteert een nieuwe EP via het onlangs opnieuw gelanceerde baanbrekende Britse label NovaMute. Drie veelgeprezen EP’s in 2017 van de rijzende Belgische artiest en een vol tourschema hebben haar reputatie aangewakkerd. Deze EP is er een om naar uit te kijken. ‘Brussels EP’ is uit sinds 12 januari en bevat drie tracks met een onberispelijke productietechniek. ‘Control’ koppelt vervormde spraak met een wervelwind van rommelende bas-frequenties. ‘Look Around You’ zwaait met op trance geïnspireerde crescendo’s en hypnotiserende percussie.

Camelphat & Elderbrook – Cola

Defected Records

Ongetwijfeld een van de meest verslavende platen van 2017. CamelPhat & Elderbrook’s ‘Cola’ is een bepalend muzikaal moment van het jaar geweest. De track is exponentieel gegroeid sinds de release. De plaat heeft zowel producers, dj’s als clubbers geboeid en top charts wereldwijd opgeblazen. Het is een soort modern volkslied geworden. Voortbordurend op het succes van enkele remixes, waarvan er drie de top tien van Beatport haalden, komt er voor het eerst een remixpakket op vinyl.

Moodymann – Don´t You Want My Love

Peacefrog

‘Don’t You Want My Love’ is het opvallende nummer van misschien wel het beste album van Moodymann. Deze groovende, soulvolle discotrack met de stem van Norma Jean Bell, is een dansvloerkiller met een vervormde bass. Op de B-kant staat een instrumentale versie van ‘Me And My Peoples Eyes’. De lange mix is exclusief op deze 12 inch te beluisteren.

benny rodriguescamelphatCharlotte de WitteelderbrookHauz of Waxmoodymannstephan bodzinTracks van de Maand

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld