Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Helaas zitten velen van ons op het moment verplicht thuis vanwege het coronavirus. Om de komende weken wat dragelijker te maken helpen wij je met de lekkerste livesets die de afgelopen week gestreamd zijn. Zo kom je de quarantaine wel door!

 

Franky Rizardo

Na eerder al een setje te hebben gedaan op zijn Facebookpagina heeft Franky Rizardo afgelopen zaterdag een heerlijke set neergezet vanuit zijn woonkamer.

Living room vibes

The new Saturday night #flattenthecurve

Slået op af Franky Rizardo i Lørdag den 14. marts 2020

 

Benny Rodrigues

Live vanuit de mancave! Dit is part 1 van een tot nu toe 6-delige serie. Mocht je de rest willen zien, check dan zeker even Benny’s Facebookpagina.

benny's mancave live-stream part 1

ok lieve mensen ik gaat beginnen met de live-stream vanuit mijn mancave en ga door tot de hondjes wakker worden om te pissen en poepen dan breng ik meteen ook even het vuilnis weg en daarna gaan we wat mij betreft door tot het gaatje vanavond of vannacht we zullen zien wat de dag ons brengt alvast heel erg bedankt voor t luisteren en maak er het beste van we're in this sh*t together kussies

Slået op af Benny Rodrigues i Lørdag den 14. marts 2020

 

I AM HARDSTYLE met Brennan Heart, Code Black, Dailucia en Toneshifterz

Bovenstaande 4 acts sloegen de handen ineen om afgelopen zaterdag een avond te creeën voor iedereen die van Hardstyle houdt. In samenwerking met I AM HARDSTYLE is daar de onderstaande stream uitgekomen, die wellicht de meest professionele coronastream is tot nu toe.

I AM HARDSTYLE – We bring the music to you!

I AM HARDSTYLE – We bring the music to you!

Slået op af I AM HARDSTYLE i Lørdag den 14. marts 2020

 

Rampage Radio met Koven, Matrix & Futurebound, Delta Heavy, Pendulum Trinity

Na de afgelasting van Rampage in Antwerpen werd er gelukkig al snel een nieuwe datum gevonden. De huidige editie werd voor zover mogelijk omgebouwd tot een livestream, wat onderstaande video heeft opgeleverd.

 

Boiler Room x HEX Barcelona

Opgenomen op 10 maart in Barcelona, de dinsdag voor het weekend dat iedereen daar thuis moest blijven. Ondertussen mag je in Spanje alleen nog naar buiten voor boodschappen. Gelukkig kunnen we wel nog genieten van deze Boiler Room set!

NX1 | Boiler Room x HEX Barcelona DJ Set

NX1 open our dark techno showcase with HEX Barcelona

Slået op af Boiler Room i Tirsdag den 10. marts 2020

 

Charlotte de Witte in Kompass Gent

Met de subtitel “Get connected, not infected” speelde Charlotte de Witte zaterdag voor een lege Kompass in Gent, maar dat neemt zeker niet weg dat het een hele lekkere set is. Ook heeft ze er zeker goed aan gedaan, want de set is inmiddels bijna 900.000 keer bekeken via haar Facebookpagina.

Get connected, not infected. Live now at Kompass Ghent 🚧

Slået op af Charlotte de Witte i Lørdag den 14. marts 2020

 

Meer sets gevonden die we hebben gemist? Een berichtje op onze Facebookpagina is de beste manier om met ons in contact te komen. 


Volg TIOH op Facebook:

Help jezelf, en geef je like! Je blijft zo op de hoogte van het laatste nieuws uit de scene en van onze video’s en achtergronden.


 

De eerste toevoegingen vanuit het publiek zijn al binnen, dus wanneer je nog toevoegingen hebt kan dat via onze Facebookpagina!

Stay Home Soundsystem met David Vunk, Mad Miran, Noneoftheabove, Robin Kamschoer, Sandrien, Serge, Speedy J en Stranger

Deze tip van Chantal van den Heuvel is ook een topper, met een varierende line-up! Bekijk hem hieronder.

benny rodriguesBoiler RoomBrennan HeartCharlotte de WitteCode BlackCoronavirusDailuciaDelta Heavyfranky rizardoKovenLivestreamMatrix & FutureboundPendulumRampageToneshifterz
Stef Appelhof

DJ, producer en dance-liefhebber, beter bekend als Dowlle. Naast de passie voor muziek ook een groot fan van games, films en festivals.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld