Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Als onderdeel van een podcast-serie maken Brabantse artiesten een exclusieve mix van een uur voor Our House. In de vijfde aflevering een internationaal snel rijzende speler: Suyano, een van de grote jonge namen uit de toch al rijke scene uit Breda. Eerder dit jaar tekende hij een contract bij managementsbureau Montana en bij het label Wall Recordings van Afrojack. Hij is net terug van een tour in China en sloot eerder deze week samen met Hardwell nog het HBO Intro Festival in hun thuisstad af.
Naam: Sjoerd IJpelaar
Woonplaats: Breda
Leeftijd: 25
Label: Wall Recordings
Genre: House/progressive/electro

 

Rock The House #5: podcast Suyano by Our House on Mixcloud

 

Hoe zou je deze mix zelf omschrijven?

“Dansbaar. En ik heb er verschillende stijlen in verwerkt. Ik vind een mix maken sowieso heel anders dan een live optreden. Daarbij hangt het van vele factoren af wat je gaat draaien: tijd, soort club of festival, sfeer en wie er nog meer draaien bijvoorbeeld.”

 

Wat was je eerste officiële optreden?

“Een open dj-booth in Breda. Er waren volgens mij 8 dj’s. Iedereen mocht 30 minuten draaien. Ik heb toen echt wekenlang geoefend, wat was ik zenuwachtig.”

 

Mooiste gig ooit?

“Dancetour Breda in 2011! Draaien in je eigen stad voor 20.000 mensen, dat is echt onbeschrijfelijk!”

 

Favoriete genre naast je eigen stijl(en)?

“R&B. Als ik in de auto zit vind ik het heerlijk om even naar iets anders te luisteren dan ‘house’. Dan zet ik bijvoorbeeld graag Chris Brown of Trey Songz op.”

 

 

Groot festival of kleine club?

“Groot festival! Ik vind het zo geweldig om voor een grote mensenmassa te draaien. Daar kan weinig tegen op! Tijdens en na zo’n set zit je echt vol adrenaline!”

 

Draaien in binnen- of buitenland?

“Buitenland. Het publiek gaat daar vaak meer los dan in Nederland. Verder vind ik het leuk om andere landen en culturen te zien.”

 

Ultieme droom?

“Een eigen concert geven. Alles van decoratie, licht, geluid en show hoe je het zelf wilt!”

 

Volg Suyano op Facebook voor meer nieuws en optredens. Hij draait onder andere op het benefietfeest Dance For Culture in Mezz, samen met o.a. Dannic.

AfrojackBredaHardwellSuyano

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld