Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Als onderdeel van een podcast-serie maken zuidelijke artiesten een exclusieve mix voor This Is Our House. Terwijl je luistert kun je meteen over ze lezen in een begeleidend interview. In aflevering 48: Beastarius. In korte tijd vestigde hij zijn naam binnen de hardcorescene, met boekingen op alle grote evenementen tot gevolg. 

Naam: Beer Keunen/Beastarius
Woonplaats: Eindhoven
Leeftijd: 27 jaar
Label: Beastarius Records
Genre: Hardcore

Hoe zou je deze mix zelf inleiden?
“De mix die ik heb gemaakt is een mix van oude en nieuwe mainstream hardcoreplaten (de tracklist vind je op Mixcloud).”

Waar en wanneer was je eerste officiële optreden?
“Mijn eerste optreden was met Halloween in 2014 bij een buurtvereniging in Maarheeze.”


Volg TIOH op Facebook


Hoe zou je het verloop van je carrière tot nu toe beschrijven?
“Het is heel snel gegaan allemaal. Ik heb al op een aantal dikke feesten mogen draaien, met als hoogtepunten Defqon. 1, Decibel  outdoor, Harmony of Hardcore, Unlocked, Q-BASE , Hardcore4Life en The Qontinent. Ook heb ik zes tracks uitgebracht op mijn eigen label, Beastarius Records.”

“Natuurlijk is het niet allemaal vanzelf gegaan, maar dat hoort er nu eenmaal bij. Ik ben erg dankbaar voor wat ik in deze korte tijd heb bereikt.”

Mooiste gig ooit?
“Dat is zonder twijfel Defqon.1 2017 geweest. Een jaar eerder draaide ik daar nog in een zeecontainer op een kleine area. Dit jaar stond ik in de enorme Black. Dat was echt een droom die uitkwam.”

Beastarius

Favoriete genre naast je eigen stijl(en)?
“Naast hardcore heb ik niet echt een ander favoriete genre. Ik luister dagelijks, en vooral voor een nieuwe boeking, veel nieuwe hardcoretracks die zijn uitgekomen. Verder luister ik eigenlijk alleen maar naar de radio.”

Groot festival of kleine club?
“Een groot festival klinkt natuurlijk veel mooier, maar persoonlijk vind ik de interactie die je hebt met het publiek erg belangrijk. Je bent er om goede muziek te draaien voor hun. Een grote stage op een festival is een ontzettend dikke ervaring, maar een kleine club waar je dicht op de mensen staat vind ik veel vetter.”

Welke artiesten vormen een inspiratiebron voor je?
“Artiesten zoals Angerfist, Tha Playah en Dyprax geven mij inspiratie. Daarnaast ben ik altijd al fan van ze geweest en heb ik veel respect voor hen omdat ze al zo lang meedraaien, hun eigen stijl hebben en goede muziek blijven maken.”

Beastarius

Hoe ziet de komende tijd er voor je uit?
“De komende tijd heb ik nog een aantal boekingen staan. Verder ga ik mij vooral focussen op mijn eigen label, meer tracks produceren en mixen blijven maken voor Beastarius Hardcore Essentials op mijn Soundcloud.”

Ultieme droom?
“Mijn ultieme droom is om ooit Dominator af te sluiten of een anthem te mogen maken voor een groot festival. Dat is waar ik zeker voor ga werken.”

Beastarius

Facebook
Soundcloud
Twitter

BeastariusRock The HouseThis Is Our House
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld