Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Als onderdeel van een podcast-serie maken zuidelijke artiesten een exclusieve mix voor This Is Our House. Terwijl je luistert kun je meteen over ze lezen in een begeleidend interview. In aflevering 41: Noise Cartel, Dit dj-duo uit Drunen heeft al samengewerkt met onder anderen The Partysquad en StukTV. 

Naam: Tommy Nieuwkoop & Dejan Hadziarapovic
Woonplaats: Drunen
Leeftijd: 22/24
Label: Cloud9 Publishing
Genre: Fuck Genres

Hoe zouden jullie deze mix zelf inleiden?
“Deze mix begint met een intro versie van onze debuut single ‘My Last’ uit 2016. Daarna gaan we gewoon steeds een tandje harder en vliegen de exclusieve tracks je om de oren.”

Waar en wanneer was jullie eerste officiële optreden?
“Ons eerste officiële optreden als Noise Cartel was in De Ster in Nieuwkuijk. Voorheen hebben wij individueel ons ding gedaan en zijn we al heel wat jaartjes bezig geweest. Toen we een aantal keer samen het podium deelden, merkten wij dat dit de perfecte combinatie was. Zo is Noise Cartel ontstaan.”

Hoe zouden jullie het verloop van je carrière tot nu toe beschrijven?
“Twee jaar geleden zijn wij officieel naar buiten gekomen als Noise Cartel. Wij vonden het belangrijk eerst de focus op onze muziek te leggen, om vervolgens onze naam te vestigen binnen de scene en erkenning te krijgen voor hetgeen wat we doen. Na een jaar merkten we dat dit zijn vruchten af wierp omdat we veel support kregen.”

Noise Cartel

“De samenwerking met artiesten als Big Ali, The Partysquad en StukTV waren enkele highlights. Ook was het tof om officiële remixes te doen voor Adje, Kempi, Childsplay, DJ Punish, Jebroer en Girls Love DJs.”

Mooiste gig ooit?
“Wij organiseerden zelf ons eigen feestje in De Ster tijdens carnaval, genaamd ‘Noise Cartel & Friends’. Dit was buiten verwachting een van de vetste shows omdat het publiek hier helemaal los ging toen wij afsloten. Wij houden wel van een vuile bedoeling! Dejan was aan het einde van de avond naakt op de dj-booth beland.. (nee dit is niet waar.. maar zou wel grappig zijn geweest)”

Favoriete genre naast jullie eigen stijl(en)?
Tommy: “Ik kan (bijna) overal wel lekker op gaan, heb niet echt een favoriete genre.”
Dejan: “Ik vind het wel dope om af en toe een lekkere Moksi klapper op te zetten. Moksi meti is ook lekker.”

Noise Cartel

Groot festival of kleine club?
“Allebei tof! Zolang mensen maar bereid zijn om vuil te gaan.”

Welke artiesten vormen een inspiratiebron voor jullie?
“Pff dit zijn er wel een aantal.. maar wij kunnen er twee noemen die onder één definitie vallen. Diplo & The Partysquad. Dit zijn volgens ons gewoon DE bazen.”

Hoe ziet de komende tijd er voor jullie uit?
“Tommy maakt veel studio-uren en er ligt heel veel muziek klaar om te releasen. Daarnaast worden er steeds meer leuke shows bevestigd. Zo staan/stonden we dit jaar op evenementen als Weekend Magnifiek, Rebirth Festival, Hockey Loverz en Totally Summer.”

Ultieme droom?
“Met onze muziek en shows Nederland veroveren en daarna misschien wel een beetje dromen over het buitenland.”

Noise Cartel

Facebook
Soundcloud
Instagram
Website

DrunenNoise CartelpodcastRock The HouseThis Is Our House
Ruben Kuijsters

Veelpotig feestdier, met jarenlange ervaring achter en voor allerlei schermen. Behartigt voor TIOH vooral de sales en partnerships, maar schrijft net zo makkelijk een stukje mee.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld