Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Op vrijdagavond 7 februari werd de 5e editie van onze radioshow This Is Our House On Air uitgezonden op Omroep Tilburg. Te gast in de studio was dit keer Sam van Nieuwamerongen van bar/club Gin Fizz. Hieronder kun je de volledige uitzending terugluisteren.

 

TIOH-Huisbaas Mark van Bergen ging uitgebreid in gesprek met de chef van Gin Fizz. Onder andere over zijn muzikale roots (spoiler: hardstyle!) en zijn ondernemende horeca-inborst.

Ook blikt Sam van Nieuwamerongen terug op de eerste 5 jaar van de kleinste club van het land. En vooruit op wat er de komende maanden allemaal gaat gebeuren.

Uiteraard allemaal aan de hand van elektronische muziek, door de gast zelf geselecteerd en voorzien van commentaar.

TIOH on Air Sam Gin Fizz

Spring Special met Sandeep in Smederij

In februari is er nog een reguliere uitzending van This Is Our House On Air. Dan is Marit Smeitink van Club Smederij te gast.

Dat is ook de plek waar op 27 maart weer een live editie van onze radioshow plaatsvindt. Tijdens onze Spring Special draaien de dj’s Sandeep en Petterson. Check hier het Facebook-event.

 


This Is Our House On Air

Luister hier de eerdere afleveringen terug van onze radioshow. Met onder meer Raynor de Groot (Tunnelvisions) en Bas Veekens (013).

 

Gin FizzSam van NieuwamerongenThis Is Our House On Air

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld