Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Op vrijdagmiddag 20 september was de kick-off van onze nieuwe radioshow This Is Our House On Air, in samenwerking met Omroep Tilburg in Club Smederij. Te gast was het Tilburgse duo Ringbaan, van wie je hier het eerste uur van hun set kunt terugluisteren, inclusief een inleidend interviewtje:

 

De aftrap van de radioshow vond plaats in de tuin van Club Smederij. Dj Frida warmde op, waarna Ringbaan (foto onder) overnam.

This is Our House On Air is een maandelijkse uitzending (ook op Omroep Tilburg) met ieder kwartaal een live special bij Club Smederij. Bij goed weer in de tuin, anders in het Smederij Café. Wie er niet bij kan zijn, kan later terugluisteren of live meekijken met de stream.

Ringbaan

Omroep Tilburg

De komende 2 maanden is TIOH On Air als reguliere radioshow op Omroep Tilburg te horen. Op vrijdag 25 oktober allereerst met Coloray te gast, helft van het duo Tunnelvisions en momenteel hoog in de charts met zijn monsterhit ‘Can’t Stop’.

Op vrijdag 20 december gaan we voor de volgende live special het Smederij-café in om je kerstvakantie in te luiden! Check hier het Facebook-event.

TIOH On Air


This Is Our House On Air

Maandelijks op Omroep Tilburg, met ieder kwartaal een live special bij Club Smederij.

 

 

Club SmederijRingbaanTilburg

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld