Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Te gast in de 9e aflevering van onze radioshow This Is Our House On Air was Charles Dorpmans. Hij maakte als veldwerker bij Novadic-Kentron alle muzikale stijlen, subculturen en dus ook bijhorende drugs mee. Van de xtc-boost eind jaren ’80 en de speed-trend uit het hardcore-era, tot de thuis-apothekers en de keta-golf van nu. Hieronder kun je het radio-interview terugluisteren.

 

Huisbaas Mark van Bergen en sidekick Stef Appelhof interviewden Charles aan de hand van een aantal door hemzelf geselecteerde key tracks. Daaronder nummers van Frank Zappa, Benny Rodrigues, Royal House en The Cure.

Charles vertelde in de uitzending hoe zijn muzikale smaak vorm kreeg, dat hij zo’n 15 jaar heroïne-junkie was en hoe hij uiteindelijk van ‘zijn hobby zijn beroep’ maakte.

Luister terug:

Dorpmans groeide uit tot een van Nederlands beste drugswatchers, die aan de basis stond van veel beleid en regelmatig in de media verscheen. Na ruim 30 jaar zet hij een stap terug, in opmaat naar zijn pensioen.

Zie ook ons eerdere interview met Charles Dorpmans als onderdeel van onze serie Dance & Drugs.

Charles Dorpmans drugs

 


This Is Our House On Air

Luister hier de eerdere afleveringen terug van onze radioshow. Met onder meer Raynor de Groot (Tunnelvisions), Sam van Nieuwamerongen (Gin Fizz), Pascal Terstappen (Applescal) en Bas Veekens (013).

 

Charles DorpmansDrugsDrugswatcherNovadic-Kentron

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld