Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Op vrijdagmiddag 20 december vond de 4e editie plaats van This Is Our House On Air. Tijdens deze Winterspecial in de foyer van Club Smederij werd gedraaid door Jaden Raxel (warm-up) en Corren Cavini. Hieronder kun je volledige livestream terugkijken. Of de radioshow terugluisteren zoals deze diezelfde avond op Omroep Tilburg te horen was. Die bevat het eerste uur van de set van Corren Cavini, plus een interview met deze upcoming melodic techno-artiest. 

 

Na het zonnige debuut in de tuin in september, gingen we dit keer met de live editie van onze radioshow de foyer van Club Smederij in. Dit is de ruimte áchter de club, die maar heel af en toe gebruikt wordt.

Corren Cavini

Headliner Corren Cavini (Corné Kamminga) is een jonge dj/producer die nog aan de Rockacademie in Tilburg studeert. Hij maakt echter al flink naam binnen het deep house- en melodic techno-genre. Corné bracht reeds releases uit op vooraanstaande labels als YoshiToshi en Days Like Nights, van Eelke Kleijn.

Kijk en luister mee tijdens onze Winterspecial in Club Smederij, met dj's Jaden Raxel (warm-up) en Corren Cavini!

Slået op af This Is Our House i Fredag den 20. december 2019

Jaden Raxel

De warm-up werd op Corné’s uitnodiging verzorgd door Jaden Raxel, ook een opkomende naam in de melodic techno. Een van zijn laatste wapenfeiten: zijn remix van Third Person’s ‘Two Of Us’, die hoge ogen gooide op Beatport en diverse keren opdook in de sets van Tale Of Us.

This is Our House On Air is een maandelijkse uitzending (ook op Omroep Tilburg) met ieder kwartaal een live special bij Club Smederij. Tijdens de eerstvolgende reguliere edities verwelkomen we respectievelijk Sam van Nieuwamerongen (Gin Fizz) en Marit Smeitink (Club Smederij).

Op 27 maart is de volgende live editie, de Spring Special, met als dj’s Petterson en Sandeep. Hier de eventpage.

This Is Our House On Air Coming Up

 

Club SmederijCorren CaviniJaden RaxelThis Is Our House On Air
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld