Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Iedere maand bespreekt Genius 5 opvallende releases uit het spectrum van de hardere dancestijlen (hardstyle, hardcore en freestyle). Dit keer de oogst van de maand augustus 2018, met aandacht voor onder andere Zany, Brennan Heart en D-Block & S-Te-Fan.

Zany – Feel The Sun

Pussy Lounge Music

Zany is on Fire! Na de sublieme beuk-remix die hij maakte voor Armin van Buuren’s radio hit “Blah Blah Blah” heeft deze veelzijdige producer alles behalve stil gezeten. Hij pakt gelijk door met een door zon overgoten freestyle banger, waarvan de clip tevens is geschoten op de afgelopen editie Pussy Lounge At The Park.

Brennan Heart – Fueled By Fanatics (Official Decibel Anthem 2018)

b2s Records

DECIBEL 2018, editie nr.17 waar niemand minder dan mister WER a.k.a. Brennan Heart het Fueled By Fanatics thema vanaf de eerste seconde lekker aftrapt met drijvende kicks, scherpe screechy pre-drop sounds die baldadig om zich heen grijpen. De ‘als vanouds klinkende’ vocals zorgen samen met de frisse upliftende melodielijn voor dat nostalgische gevoel dat toch elke editie weer anders is maar gewoon vertrouwd klinkt – oftewel de kracht van het Decibel Anthem.

LNY TNZ – We Go Up (Da Tweekaz Remix)

Barong Music

Een dikke radiohit ombouwen naar een euforishe hardstyle knaller, dat klinkt als een klusje voor Da Tweekaz! De combi van frisse leads, strakke kicks en vette vocal edits maken van deze toch al strakke LNY TNZ track een ware kippenvelplaat die we hopelijk heel veel gaan horen in alle clubs en festivals wereldwijd!

https://www.youtube.com/watch?v=oMnZeJGv3T0

D-Block and S-Te-Fan – Ghost Stories

Q-Dance

Deze heren blijven de ene dikke realease na de andere uit de studio knallen. Hun nieuwste floorfiller ‘Ghost Stories’ heeft een ietwat duister randje zoals de titel misschien al doet vermoeden. De scherpe leads en spooky zanglijntjes zorgen er voor dat deze nieuwe knaller perfect bij elkaar komt, van het begin tot eind perfect is opgebouwd en als een malle uit de speakers knalt.

Never Surrender – Never Surrender

Neophyte Records

Never Surrender drukt zijn breed georienteerde hardcore stempel zonder enig mededogen op de hedendaagse hardcore scene. Zijn nieuwe en tevens gelijknamige rammer ‘Never Surrender’ klinkt als een frisse wervelwind van dikke kicks, rockende vocalen en scheurende screeches en leads.
Met deze energieke sound zet Neophyte absoluut weer een rijzende ster neer op zijn label en ik denk dat we nog veel gaan zien en horen van deze topper.

b2sBarong FamilyBrennan HeartD-Block & S-te-FanDa TweekazDecibelLNY TNZNeophyteNever SurrenderPussy loungeQ-danceReviewsZany

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld