Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Iedere maand bespreekt Genius 5 opvallende releases uit het spectrum van de hardere dancestijlen (hardstyle, hardcore en freestyle). Dit keer de oogst van de maand oktober 2018, met onder meer aandacht voor TNT, Alphaverb en Nosferatu. 

TNT x LXCPR – The Remedy

Titanic

De Italiaanse helden van TNT, ook wel bekend als Tuneboy & Technoboy (wie kent deze levende legendes niet?) zijn weer terug aan het front met een zeer explosieve klapper die vocaal perfect wordt ingevuld door niemand minder dan de talentvolle LXCPR. Van deze MC/vocalist gaan we in de toekomst nog veel horen. Gezamenlijk zorgen ze voor een kwalitatief sterke hardstyletrack!

Crude Intentions – Killah!

Foolish

Afgelopen week dropte deze man zijn nieuwe album ‘X’, die bestaat uit 10 frisse freestyle stampers met een hoog diversiteits-gehalte van pumpin’ kicks & scheurende sounds. De track ‘Killah!’ springt er wat mij betreft gelijk uit door de catchy melodielijn, geïnspireerd op de Top 40-hit Rich Girl (2004) van Gwen Stefani en de lekkere drijvende kick. De kracht van deze track zit hem vooral in de overall drive waardoor alles lekker door blijft lopen, tevens zorgt de tempo switch in de 2e break voor een aangename afwisseling. Dit is floor filler material. 

Alphaverb – Final Song

Avio Records

Over deze nieuwe track van Alphaverb kan en ga ik heel kort en krachtig zijn: GOOSEBUMPS! Dit is Alphaverb zoals ik hem het liefst hoor. Een dikke klapper waarvan je er absoluut geen 13 in een dozijn vindt en waarvan de aanstekelijke melodie de hardstyleliefhebber absoluut een BIG smile bezorgt. Ga ‘m checken!

LNY TNZ x Ruthless – Move Over

Label onbekend

‘If you’re not with us, move over!’ De lyrics in deze nieuwe collab van de Vlaardingse heren zijn duidelijk. Geen zin om een feestje te bouwen? Dan gewoon aan de kant! Een typische track van LNY TNZ en Ruthless: lekker beukend, stekende drive sound en een lekker feel good melodielijntje. Deze plaat moet je zeker in je freestyle playlist hebben.

Nosferatu – Battleground

Neophyte Records

Nosferatu is wat mij betreft een hardcore-held die zichzelf keer op keer weer opnieuw uitvindt. Afgezien van het feit dat deze man al een zeer respectievelijke tijd mee draait in de hardcore top, blijft er ook continue hardcore-geweld uit zijn studio komen. Zijn laatste wapenfeit is ‘Battleground’, een lekkere rauwe ‘no bullshit’ hardcoretrack met meesterlijke vocals zoals we van Nosferatu gewend zijn. De vette drive zorgt voor een echt ‘battleground gevoel’.

Bekijk hier de reviews van september 2018.

AlphaverbCrude IntentionsGeniusLNY TNZNosferatuReviewsRuthlessTNT

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld