We Are Electrichttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/05/Banner-TIOH.png / 1100 / 150 /

Eén jaar zijn we al weer in de lucht, per 1 juli. Ons house-hutje werd al een flink huis, met heel veel (exclusieve) content, een eigen feest en veel mooie reacties. Achterover leunen doen we echter allerminst, we trekken door met een aantal nieuwe rubrieken, gezichten en columns. Bij deze geven we je een tipje van de sluier.

>> Zie ook: Eén jaar Our House – dit waren de hoogtepunten <<

Partytips

First things first: de feesten natuurlijk. Je hebt het al meegekregen, wellicht: de wekelijkse partytips van Pricilla Molle (Pris’ Weekendwijzer) en huisbaas Bart Elzendoorn (Hard met Bart) vervangen we door een maandelijks menu in drie gangen. In aanloop naar steeds een nieuwe maand vol feestgedruis schotelen 3 medewerkers je hun persoonlijke partytips voor.

Tijme Scholte (nieuwe huisgenoot, bekend van het dj-duo Eb & Vloed) richt zich met name op hiphop, breaks, disco en (early) house. Daar waar Joost van den Berkmortel, danceprogrammeur bij W2 Poppodium in Den Bosch en voorheen Poppodium 013, vooral de kalender der tech/deep house, techno én live elektronica onder de loep neemt. Bart blijft natuurlijk gewoon hard maar wordt persoonlijker en maandelijks dus.

Partytips Joost

Columns: dj’s, drugs en data

Met trots kondigen we ook een aantal mooie gastcolumnisten aan, die – ieder in een eigen bpm – de hartslag van de scene vertalen.

JoeySuki

Tilburger JoeySuki is een mooi geval apart. Hij was op weg naar de EDM-wereldtop, maar kreeg een burn-out en koos een ander pad. Hij is nu op de eerste plaats artiestencoach. Vanuit dat perspectief kijkt hij voor Our House tweewekelijks naar de partyscene. Maar voordat hij start, lees je bij ons binnenkort eerst exclusief het verhaal achter zijn keuze.

Charles Dorpmans

Hij geldt als dé drugswatcher van het zuiden, en zelfs binnen Nederland. Eerder dit jaar hadden we al een uitgebreid interview met Charles Dorpmans van Novadic-Kentron, vanaf nu zal hij eens per kwartaal zijn visie geven op de ontwikkelingen in de wereld van de partydrugs.

Denis Doeland

Wat Charles voor de drugs is, is Denis Doeland op het gebied van data. A.k.a. Big Data. Na zijn carrière als onder meer hardcore-dj (Weirdo) en platenzaakbaas en een lange ervaring bij ID&T heeft hij zich sinds een aantal jaar toegelegd op een eigen adviesbureau: DDMCA. Van daaruit helpt hij met name artiesten en bedrijven in de dance-sector bij hun digitale strategie. Tweewekelijks lees je zijn visie op de dancewereld, in de column ‘Doeland op Dinsdag’.

Our House 1 jaar

Heb je zelf ideeën voor items die je op Our House zou willen terugzien? Schroom niet om ons te contacten.

Charles DorpmansDenis DoelandJoeySukiOur House
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld