Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Komende vrijdag staan ze op de Main Stage van Poppodium 013. Stephen en David Dewaele, oftewel 2manydj’s, komen naar Tilburg voor een nieuwe energieke clubnacht. Benny Rodrigues en Tom Trago zijn ook van het partijtje.

 

Het duo 2manydj’s – bekend van hun werk in de succesvolle band Soulwax – stond voor het laatst in 2015 op de planken van het Tilburgse podium. Als 2manydjs traden de Belgische broers eerder dit jaar nog op tijdens bijvoorbeeld Tomorrowland, Kiesgrube Open Air en Solar Weekend.

Flying DeWaele Brothers

De dj-formatie ontstond begin deze eeuw toen de broers na shows van hun band Soulwax in 2001 besloten om in clubs door te feesten achter de draaitafels. Daarbij flink meeliftend op de sample- en mash-up-cultuur die destijds op de golven van het breedbandinternet opkwam.


Volg TIOH op Facebook:


Eerst was er het gelegenheidsduo ‘The Flying DeWaele Brothers’, wat later even veranderde in ‘The Fucking Dewaele Brothers’. Tot de Gentenaren in 2002 via PIAS met hun eerste mixalbum komen: het succesvolle ‘As Heard On Radio Soulwax Pt. 2’.

Op het album vervaardigt 2manydjs mash-ups van popmuziek, zoals Destiny’s Child’s ‘Independent Woman’ gemixt met 10CC’s ‘Dreadlock Holiday’. Daarnaast kun je 2manydj’s kennen van veelzijdige mixsets zoals deze:

De Gentse broers komen niet alleen naar 013. Ook de Nederlandse househelden Benny Rodrigues en Tom Trago zijn van de partij.


Tickets 2manydj’s

Meer info en kaarten vind je via de website van 013.

0132manydjsAs Heard On Radio Soulwaxbenny rodriguesDewaeleRadio SoulwaxSoulwaxTom Trago
Pieter Leijten

Filmt, monteert en schrijft als journalistieke freelancer. Begon in 2010 met Jackplug Blog en schreef voor Upside Sounds en DJ Mag Nederland over dancemuziek. Vertelt het liefst verhalen door middel van video. Altijd op zoek naar nieuwe muziek: liefst house, dancehall of disco.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld