Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat tips voor de week erop.

Coverfoto: TAG festival

TAG

TAG Festival

Sinds jaar en dag is TAG al hét festival waar je zowel lokale helden als gevestigde namen kunt ontdekken in de weides bij Son en Breugel. Het festival is intiem, retegezellig en ook nog eens helemaal gratis. Dit jaar zijn er meer dan vijftig acts op vier verschillende stages met ieder hun eigen stijl en aankleding. We plakken er liever geen labels aan, maar als je de namen Zodiak Commune, Kino, Dommelvallei en Boomshakalak Soundsystem hoort weet je wel wat je kan verwachten. Stampen, schuren of swingen… Juist ja, voor ieder wat wils. Én voor de echte TAG-fanaten is er ook nog een camping.

Vrijdag 3 en zaterdag 4 juni bij manege Sonniushof in Son en Breugel, entree is gratis, camping kost 15 euro. 

Mandala Holiday Festival

Wil je even totaal iets anders dan de standaard festivals, dan is Mandala de uitgelezen gelegenheid hiervoor. Uit de koker van Extrema vindt komend weekend Mandala Festival plaats in vakantiepark De Bergen in Wanroij. Woodstock in de mix met festivals als Boom (Portugal), Solar en Mundial. Er zijn dj’s, bandjes, theatermakers en andere kunstenaars. Elektronische muziek, performance-art, rock, yoga en speurtochten in het donker. Zowel volwassenen als kinderen kunnen hier hun geluk niet op. Het is de eerste editie en we zijn zeer benieuwd hoe de eerste indruk gaat vallen.

Vrijdag 3 tot en met maandag 6 juni in vakantiepark De Bergen in Wanroij, klik hier voor ticketprijzen. 

BanganaInvites

Bangana invites: IVY Lab

Zaterdag 11 juni neemt het Tilburgse DJ collectief BANGANAGANGBANGERS de Jupiler zaal in hun greep met een heuse BANGANA INVITES avond waarbij zij hun nieuwe EP ‘King Abbott’ presenteren. Voor dit feestje hebben ze onder andere beroep gedaan op de driemans formatie Ivy Lab die vorig jaar nog hoge ogen gooiden met hun debuut album ’20/20′. Subp Yao brengt vanavond zijn kenmerkende trap sound in een b2b set met Rachel Green en natuurlijk mogen de boys van BANGANA zelf niet ontbreken. Zij zullen vanavond plaatsnemen achter de draaitafels samen met Lifecycle. De avond wordt geopend door Know V.A., het producers duo uit Amsterdam dat experimentele beats op je dropt.

Zaterdag 11 juni van 23.00 tot 04.00 uur in 013 Tilburg, kaarten kosten 9,50 euro. 

Lakedance

Je weet dat de zomer eraan komt als de eerste editie van Lakedance voor de deur staat. Zaterdag 11 juni is het dan weer zover. Aquabest wordt omgetoverd tot een dancewalhalla met vijf verschillende stages en meer dan 40 acts. Met onder andere R3HAB, Chocolate Puma, Franky Rizardo, Technasia, Feestdjruud en Puinhoop Kollektiv op het affiche belooft het weer een waar dansfestijn te worden.

Zaterdag 11 juni van 13.00 tot 23.00 uur op Aquabest, tickets kosten 39,50 euro. 

BANGANANALakedanceMandalaTAG
Pricilla Molle | @pricillaa

Pricilla is bijna elk weekend wel op een feestje vinden. Vaak in Eindhoven, maar ze maakt ook wel eens een uitstapje naar Amsterdam, Utrecht of een andere stad. Af en toe een bandje checken is ook heel fijn. De stijl maakt niet uit. Als er maar gedanst kan worden.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld