Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Paaspop heeft weer een aantal nieuwe dance-acts toegevoegd aan het affiche van Paaspop 2017. Zo is de komst van  Dirtcaps, Gary Beck, Prime en Waxfiend aangekondigd. 

Net als vorig jaar weet opnieuw een aantal dance-acts de weg naar Schijndel te vinden.

Overzicht dance-acts Paaspop

Joris Voorn, Coone, Ummet Ozcan, La Fuente, Jay Hardway, Netsky (live), Speedy J, Maduk, Mr. Belt & Wezol, Birdy Nam Nam, Audiotricz, Daisy’s DJ Team, David Ghetto, Joost van Bellen, Julian Jordan, Lucas & Steve en Sander van Doorn, Kris Kross Amsterdam, Sigma (DJ-set) , Alamaison, Chamireaux MC, Jameson, Fano en Childsplay.

Op de afgelopen editie van Paaspop stonden onder meer Underworld en The Prodigy. Maar ook FeestDJRuud en hardstyle-acts Adaro en Brennan Heart stonden achter de draaitafels.

>> Zie ook: Paaspop 2016: welke dance-acts mag je zeker niet missen? <<

Volgend jaar wil Paaspop nog meer een ultieme festivalbeleving creëren. Zo wordt de camping naar ‘level 2017.0’ getild. Er zullen meer faciliteiten en voorzieningen zijn. Ook is er entertainment tot diep in de nacht, met onder meer een Silent Disco en een bioscoop.

Bezoekers kunnen volgend jaar op de camping ook een ‘vrienden-area’ reserveren. Hierover wordt later meer informatie bekendgemaakt.

Tickets Paaspop 2017

De verkoop van early bird-tickets gaat zaterdag 26 november om 10.00 uur van start. De start van de ticketverkoop wordt diezelfde dag gevierd met een heuse launch party in het centrum van Schijndel. Bij het terras van De Glazen Boerderij kun je de eerste tickets scoren, maar ook dansen, feesten en prijzen winnen. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Jay HardwayMadukMr. Belt & WezolNetskyPaaspopPaaspop EventsSpeedy J
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld