Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Ad fundum in Huize Meelstraat in Tilburg! De inwonende studenten kunnen de glazen heffen: het eerste weekend van augustus mogen ze met de hele kiet naar Solar Weekend, om hun winnende huisfissa nog eens dunnetjes over te doen op de camping. Ze kwamen als winnaar uit de bus van AD FESTUM, de race om ‘het leukste studentenhuis’ die de festivalorganisatie had uitgeschreven. 

 

Solar Weekend maakte de winnaar maandag bekend. Aan de finale van AD FESTUM deden 4 studentenhuizen mee. Ze waren geselecteerd na een oproep om zichzelf via een video voor te stellen, en te ‘pitchen’ waarom hun huisfeest het beste zou zijn.

De finalisten waren verder Primus (ook uit Tilburg), Rave Peter uit Utrecht en Obrecht uit Den Haag.

AD FESTUM Kroon

De 4 overgebleven studentenhuizen mochten de feesten vervolgens zélf organiseren en gingen zo battelen. De prijs: de AD FESTUM Kroon en natuurlijk een eigen hoekje op de camping van Solar Weekend.

Solar Weekend vindt plaats van 3 tot en met 6 augustus, aan de Maasplassen in Roermond. Het evenement heeft zichzelf ontwikkeld tot een meerdaags festival boordevol creativiteit, kleur en liefde.

Elk jaar is een divers programma met dj’s, rappers en bands die zorgen voor de muzikale invulling. Ook zijn er weer genoeg creatieve projecten aanwezig op het festival. Er staat dus weer een mooie ontdekkingsreis klaar voor de bezoekers van Solar Weekend.

Solar Weekend

Barong Family, het label van Yellow Claw, debuteert dit jaar op Solar Weekend Festival met een eigen area. Voor dit bijzondere festijn nemen zij Mightyfools, Staltenhof, The Galaxy, Chase en Valentino Khan mee. Ook DOLF, de nieuwe act van Ruud Geurts (voorheen bekend als FeestDJRuud), is daar present.


Solar Weekend 2017

Solar Weekend is van 3 tot en met 6 augustus, aan de Maasplassen in Roermond. Check de eventpage van Solar Weekend voor meer informatie.

AD FESTUMSolar Weekend
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld