Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Naast het oor, wordt het oog ook steeds meer verblijd op festivals. Zeker ook ervoor en erna, via alle beelden die worden vastgelegd. Er wordt dit jaar zelfs een event aan gewijd, in de vorm van het allereerste Aftermovie Film Festival. Een nieuw concept, waarin videomakers de hoofdrol spelen.

Aftermovies worden steeds groter, technischer en conceptueel sterker in de markt gebracht door de videomakers. Daarom zocht de organisatie een manier om videomakers in het zonnetje te zetten.

Het idee kwam vorig jaar al ter sprake tijdens een Pitch Night van de Awesome Foundation Rotterdam. Partijen BL41 en Balloon Gun hebben de handen ineen geslagen om het idee te gaan realiseren. Op zaterdag 14 oktober gaat het festival in première.

After the festival, it is time for the movie.

Tijdens de eerste Aftermovie Film Festival zijn er vier verschillende categorieën. De 12 genomineerde aftermovies worden allemaal getoond op het grote scherm van de KINO in Rotterdam. Uit deze aftermovies worden vier videomakers beloond met een award. Vanaf september kan iedereen via de website een stem uitbrengen op zijn/haar favoriete aftermovie.


Aftermovie Film Festival

Het allereerste Aftermovie Film Festival ter wereld vindt plaats op zaterdag 14 oktober in Rotterdam.  Meer info op de event-page.

Aftermovie Film Festivalrotterdam

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld