Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Het bekende tranceconcept AIRWALK zet een grote stap voorwaarts in bakermat Venlo. Samen met Poppodium Grenswerk en De Maaspoort houdt het op zaterdag 10 november het eerste grootschalige indoor trancefestival in hun regio. 

 

AIRWALK vindt plaats in De Maaspoort en telt 14 acts. Die worden verdeeld over twee stages: MAIN en PSY. Die laatste stage wordt gehost door Trippedelic Events.

Initiatiefnemer Isaac Vissers kijkt uit naar het debuut als indoor festival.

Een droom die werkelijkheid wordt

Grenswerk Airwalk

“Na vele succesvolle edities in Perron 55 en Grenswerk gaan we voor een nog grotere uitdaging om het publiek te verrassen. Een grootschalig festival van hoge kwaliteit op een toplocatie als deze is een droom die werkelijkheid wordt.”

AIRWALK wordt het grootste indoor trancefestival van Zuid-Nederland, met internationale allure. Op de line-up kun je ‘zeer bekende namen uit de trancescene’ verwachten, aldus de organisatie.

In de komende weken worden de artiesten bekendgemaakt.


AIRWALK

De voorverkoop voor AIRWALK start maandag 21 mei om 12:00 via www.airwalkfestival.nl.

AIRWALKGrenswerkMaaspoortVenlo
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld