Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

De officiële albumrelease van Donkey Rollers stond eigenlijk gepland op CRAFT Festival, maar dat evenement werd afgelast. In de vorm van een preparty op de camping van Intents Festival is een alternatief gevonden.

Donkey Rollers

Donkey Rollers bestaat dit jaar 15 jaar. Om dat jubileum te vieren, komt de legendarische hardstyle-act met een album genaamd Donkey Rollers – 15 Years of Hardstyle. Het album zou op 6 mei officieel worden gepresenteerd op CRAFT Festival. Dat evenement werd echter geannuleerd.

Zij het met vertraging, maar de albumrelease komt er alsnog. Niet op CRAFT Festival dus, maar wel op Intents Festival. Vrijdag 26 mei, op de preparty op de camping van Intents, wordt The Donkey Show georganiseerd.

Deze exclusieve showcase is voor maximaal 250 campinggasten te bezoeken. Alle bezoekers ontvangen een gratis album. De showcase duurt van 20.00 tot 01.00 uur.

Album Donkey Rollers

Het album wordt op 29 mei uitgebracht en is hier verkrijgbaar. Binnenkort volgt een uitgebreid interview met de act op This Is Our House.

CRAFT FestivalDonkey RollersIntents Festival
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

LEES HET LAATSTE NIEUWS VOORTAAN ALS EERSTE.
MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!