Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Club Ampere in Antwerpen trekt de stoute schoenen aan en komt met een eigen festival: Ampere Open Air 2019. Voor de eerste editie van het Vlaamse event is al een lading aan top-artiesten bekendgemaakt. Onder meer Jeff Mills, Len Faki en Marcel Dettman komen op zondag 25 augustus naar het terrein van de Middenvijver in Antwerpen. Ook is er een partnership met Boiler Room, dat zorgt voor een eigen stage en streaming. 

 

Op de line-up van de eerste Ampere Open Air is ook Recondite te vinden, dat een live show zal verzorgen. Daarnaast zullen Raresh & Praslea een duo vorm en als Praslesh op het podium staan.

In totaal zullen – verdeeld over 5 stages – 50 artiesten hun opwachting maken op de eerste editie van dit Vlaamse pareltje. Ampere probeert de eerste editie van het techno-concept toegankelijk te maken voor iedereen, mede door een opvallend lage ticketprijs.

View this post on Instagram

This Summer, we’re taking things outdoors with the very first edition of our own festival, Ampere Open Air 2019! On the 25th of August, we’ll bring @jeff_mills_official @len_faki @marceldettmann @_recondite_ and many, many more to Middenvijver in Antwerp. 5 stages with over 50 artists representing the best house, techno, ambient and future jazz the underground scene has to offer today. For more info and the full list of first confirmed acts, keep an eye on our Facebook event page – tickets will go on sale next Wednesday June 12th at noon sharp! #ampereopenair

A post shared by Ampere Antwerp (@ampere_antwerp) on

XO Belgium

Club Ampere kwam deze maand al eerder in het nieuws. Zo werd de dansvloer omgetoverd tot studieruimte, waar studenten in alle rust konden studeren. Ook hostte de club onlangs nog een stage op Extrema Outdoor Belgium, waar wij een uitgebreid verslag van uitbrachten.

De komst van het festival is een nieuwe opsteker voor de Antwerpse clubscene. Die is de laatste jaren in nogal zwaar weer geraakt, met onder meer de recente sluitingen van Café d’Anvers en De Shop als nieuwe dieptepunten. Onlangs werd echter bekend dat De Shop weer open mag, en dat er mogelijk een nachtburgemeester komt.

 


Ampere Open Air

Zondag 25 augustus, terrein Middenvijver in Antwerpen. Houd de website en Facebook-pagina in de gaten voor meer nieuws. Tickets zijn hier te verkrijgen.

AmpereAmpere Open AirAntwerpenJeff MillsMiddenvijver

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld