We Are Electrichttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/05/Banner-TIOH.png / 1100 / 150 /

Baikal, Answer Code Request, Patrice Bäumel, Man Power en Marcus Worgull zijn dit jaar enkele van de klinkende namen op Aus Berlin Festival. Dat vindt op zaterdag 24 november plaats in de Koepelhal en de Wagenmakerij in de Tilburgse Spoorzone.

 

De organisatie van Aus Berlin maakte dinsdagavond het grootste deel van de line-up bekend. Daarbij volgens traditie weer flink wat namen uit (of gelinkt aan) de stad waaraan het event zijn naam en inspiratie ontleent.

Zoals Baikal, Phase Fatale, Answer Code Request en Marcus Worgull, die getekend is op het Berliner toplabel Innervisions. Inland is weliswaar een Britse dj/producer, maar heeft zijn basis als chef van het Counterchange label ook in de Duitse hoofdstad.

Van eigen Brabantse bakermat komen Mees Salomé, Tunnelvisions (foto onder) en The Engine. Laatstgenoemden tipten wij eerder in onze rubriek ScoutCast.

Tunnelvisions

De line-up van Aus Berlin 2018 ziet er vooralsnog zo uit:

House stage

Mees Salomé
Tunnelvisions
Baikal
Marcus Worgull
Man Power
Patrice Bäumel

Techno stage

The Engine
Jonty Skrufff
Stojche
Inland
Answer Code Request
Phase Fatale

Later worden nog de namen van een derde stage bekendgemaakt.

Aus Berlin 2017

Nog 4 edities

Onlangs maakte Aus Berlin tot verrassing van velen bekend dat het nog 4 keer plaatsvindt. Daarbij staan intimiteit, nieuwe Duitse artiesten en urbex (urban exploring) centraal.

“We hebben met Aus Berlin één groot verhaal te vertellen en daar hebben we nog vier jaar voor nodig”, aldus organisator Joep van Gorp. “Wanneer dit verhaal eindigt, betekent dat ook het einde van het festival.”


Aus Berlin Festival 2018

Meer informatie en tickets via de eventpage.

Aus BerlinAus Berlin FestivalTilburg
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld