We Are Electrichttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/05/Banner-TIOH.png / 1100 / 150 /

Vorig jaar ging je op speurtocht naar en inbreken in een kluis, dit jaar kon je in het geheim een pre-party bouwen. Aus Berlin in Tilburg heeft al bijna een traditie hoog te houden als het om guerrilla-marketing gaat. Vorige week donderdag sloeg de organisatie weer toe, met een Restricted warm-up voor Aus Berlin Festival 2018.

 

Zo’n 150 personen stonden zo op een donderdag, vroeg in de avond, te dansen op de beats van Florinsz Janvier, The Policy en The Engine.

Alleen houders van early bird-tickets van Aus Berlin Festival waren vooraf op de hoogte van de pre-party. Overige geïnteresseerden konden op de dag zelf, getipt via social media, naar een telefoonnummer appen om de locatie door te krijgen.

Vrijdag postte de organisatie een korte aftermovie van de Restricted party.

Restricted party Aus Berlin

Line-up

Aus Berlin Festival is dit jaar op zaterdag 24 november in de Koepelhal en de Wagenmakerij in de Tilburgse Spoorzone. Baikal, Answer Code Request, Patrice Bäumel, Man Power en Marcus Worgull zijn enkele van de klinkende namen op de line-up. Afgelopen week werd ook Inland daar aan toegevoegd.

Van eigen Brabantse bakermat komen Mees Salomé, Tunnelvisions en het eerder genoemde The Engine.

Thema van de komende editie is Berliner Unterwelten, het verborgen (schuil)gangenstelsel van de Duitse hoofdstad. Mede daarom had de organisatie voor een ‘underground’ feestje als voorgerecht gekozen.

Nog 4 edities

Onlangs maakte Aus Berlin tot verrassing van velen bekend dat het nog 4 keer plaatsvindt. Daarbij staan intimiteit, nieuwe Duitse artiesten en urbex (urban exploring) centraal.

“We hebben één groot verhaal te vertellen en daar hebben we nog vier jaar voor nodig”, aldus organisator Joep van Gorp. “Wanneer dit verhaal eindigt, betekent dat ook het einde van het festival.”

Aus Berlin Festival 2018


Aus Berlin Festival 2018

Meer info en tickets vind je op ​www.ausberlin.nl​. 

Aus BerlinAus Berlin FestivalTilburg

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld