Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Niet minder dan 10 Brabantse dj’s draaien zaterdag op één van de grootste hard dance-festivals in Europa, Q-Base in het Duitse Weeze, net over de grens bij het Noord-Limburgse Gennep.

Onder hen natuurlijk Veldhovenaar Zany, hardstyle-dj van het eerste uur. Ook Jones (Eindhoven), B-Front (Eindhoven), Frequencerz (Eindhoven), Brennan Heart (Tilburg), Sound Rush (Sint Willebrord), Adaro (Schaijk), Ran-D (Zeeland), Noisecult (Haaren) en Phuture Noize (Giessen) staan geprogrammeerd.

Q-Base presenteert in totaal bijna 100 hardstyle- en hardcore-acts. Het festival trok vorig jaar 25.000 bezoekers.

Q-dance

Het evenement wordt sinds 2004 georganiseerd door de Nederlandse organisatie Q-dance. Het is met Defqon.1 één van de best bezochte hard dance-festivals.

Op het terrein van het voormalige militaire RAF-vliegveld zijn niet minder dan 12 area’s. De Open Air-mainstage is voor de liefhebbers van diverse harde stijlen, maar er zijn ook diverse thema-stages.

Van terror tot techno

De legendarische hangar is voor de hard-bass-junkies en het Warehouse voor de hardcore-freaks. Daarnaast is er een grote Back in Time-stage met veel early hardstyle, plus een achttal area’s, waar hostingpartners diverse stijlen belichten: van freestyle, millennium hardcore, terror, industrial raw, extra raw, Belgium hardstyle en hardcore drum & bass en techno.

Q-Base is een dag- en een nachtfestival en duurt in totaal 15 uur.

Q-Base

Q-Base. Foto: Q-dance

HardstyleQ-Base

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld