Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Funki Bizniz, 575 en Stichting STRP slaan in Eindhoven de handen ineen voor de clubnacht ‘Here’s To The Future’. Het nieuwe event is onderdeel en afsluiter van STRP Festival 2019. Op 6 april 2019 is de Zweedse dj La Fleur de headliner in het industriële Radio Royaal, tegenwoordig de thuisbasis van Funki Bizniz.

 

Here’s To The Future is dus pal tegenover het Klokgebouw op Strijp S, waar het gros van STRP Festival zich afspeelt.

De nieuwe clubnight vormt de afsluiter van het kunst- en technologiefestival. Here’s To The Future is daarmee nog een van de weinige lichtpuntjes op het gebied van dance.

STRP Festival 2019 La Fleur

La Fleur

Voorheen werden op STRP nog 2 weekends nachtelijk gevuld met een waaier aan grote, progressieve acts in diverse zalen. Nu is er nauwelijks tot geen (elektronische) muziekprogramma. Eerder werd al het concert van de Britse grime-baas Skepta gecancelled.

Met La Fleur wordt toch nog een act van naam naar STRP gehaald. De Zweedse techno-dj is resident bij de Berlijnse club Watergate en bij Labyrinth, de avond van Hot Since 82 in Pacha op Ibiza.

La Fleur

Funki Bizniz-residents Robob en Thomson zorgen voor support, net als Joon en Pienfred van 575.

De avond ervoor, op 5 april, is er nog de RaRaRave, gehost door het Eindhovense platform RaRaRadio. Daar staan onder meer Cairo Liberation Front en Braz.


Here’s To The Future / STRP Festival

Zaterdag 6 april, 22:00-4:00 uur, Radio Royaal, Eindhoven. Zie de eventpage voor meer info en tickets.

STRP Festival duurt van 30 maart tot en met 6 april. Zie de website voor meer info en tickets.

 

 

EindhovenFunki BiznizLa FleurRadio RoyaalRobobSTRP

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld