https://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2018/11/WP18-TIOH-GIF.gif / 1100 / 150 /

Hoogstwaarschijnlijk kun jij uren ouwehoeren over dikke tracks, gear, gigs, skills, Beatport, Sound- en/of Mixcloud en waarom jij met vinyl, cd’s of mp3’s draait. Je zoekt nachtenlang naar muziek. Droomt over je definitieve doorbraak en probeert zoveel mogelijk gigs binnen te halen. Welkom in het leven van de dj. En aan dat leven als dj wordt op Dancefair uiteraard aandacht besteed.

Advertorial

Bijna iedereen is onderaan begonnen en dat is goed. Er zijn mensen die zeggen dat dj’s alleen maar op sync drukken en ‘maar wat doen’. Maar wij weten beter. Het dj-vak is een ambacht en om succesvol te zijn komt er zoveel meer bij kijken.

Dancefair heeft naast vette producers en music professionals óók meer dan 25 top dj’s gestrikt. Denk aan Tony Junior, Irwan, Lucien Foort, Robin Albers, Vato Gonzalez, Biggi, DOLF en Mental Theo. Zij geven uiteenlopende masterclasses, seminars en Q&A-panels, speciaal gericht op en voor dj’s.

Op de beursvloer van Dancefair kun je dj/producer gear bekijken, testen en kopen met mooie kortingen. Alle relevante merken zijn aanwezig zoals Pioneer, Denon, Native Instruments, Allen & Heath, Rane, Reloop en Serato. Het volledige programma vind je hier.

Dancefair 2018

Wat kun je verwachten:

  • Vette live dj-tutorials door top dj’s
  • Hoe je jouw set op de juiste manier voorbereid, opbouwt en uitvoert
  • Tips hoe je het publiek kunt lezen en hier optimaal op in kan spelen
  • Welke monitors, mixers, hoofdtelefoons en controllers de beste keuze zijn
  • Hoe je jezelf beter presenteert op – maar ook naast – het podium
  • De kunst van het netwerken
  • Alles over social media en streamingdiensten

Ook zijn er natuurlijk enorm veel andere masterclasses te volgen van o.a. Armin van Buuren, CMC$, Brooks, Warface, Secret Cinema, Mike Williams, D-Sturb, Warface en Joran van Pol.

Tickets

Een ticket voor zaterdag of zondag kost €39,- en met een weekend ticket van €59,- heb jij toegang tot het complete evenement en alle masterclasses, seminars, panels en de beursvloer.

About Dancefair

Dancefair is een tweedaags educatief evenement in de Jaarbeurs in Utrecht voor iedereen die in de elektronische muziek werkzaam is of wil zijn. Door middel van workshops, seminars en panels delen professionele dj’s, producers, sound engineers, event organizers en PR professionals kennis en vakgeheimen met de bezoekers. Ook is er de mogelijkheid voor jonge producers om demo-tracks te laten beoordelen door meer dan 80 labels in uiteenlopende stijlen. Naast het educatieve karakter van het evenement heeft Dancefair ook een expo ruimte hebben waar dj’s, producers en muzikanten de laatste gear kunnen testen, vergelijken en kopen.

This Is Our House is dit jaar met een eigen stand aanwezig op Dancefair. We geven binnenkort ook 2×2 weekentickets weg. Houd onze Facebookpagina daarvoor in de gaten.

DancefairJaarbeursThis Is Our House

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld