Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Aquabest in Eindhoven is weer een festival rijker. Het populaire Daydream Festival verhuist namelijk van het Belgische Lommel naar de waterplas ten noorden van de Lichtstad. Dat hebben Par-T en First Vision bekendgemaakt.

Aquabest wordt op 14 juli 2018 ingeluid als nieuwe locatie. Daarmee verplaatst Daydream van het voorjaar naar het midden van het festivalseizoen. In Lommel werd het evenement in april georganiseerd. Bij de laatste Belgische editie maakten onder meer Nicky Romero, Sunnery James & Ryan Marciano, Nervo en Showtek hun opwachting. De Eindhovense broers interviewden we daar nog op locatie (lees hier). Daydream groeide in acht jaar tijd uit tot een van de top 5 festivals bij de zuiderburen.

Waar Daydream in Lommel een meerdaags festival was, wordt het evenement in Eindhoven volgend jaar voor één dag georganiseerd. Met Aquabest is de ‘droomlocatie’ gevonden, laat organisator Par-T weten bij Omroep Brabant. In het verleden werd Daydream op een vergelijkbare locatie in België georganiseerd, aan de boorden van het Zilvermeer in Mol.

Barcelona

Naast de verhuizing van de Belgische editie naar Nederland, heeft de organisatie ook de eerste Spaanse editie aangekondigd. Tijdens Pasen 2018 debuteert Daydream Festival in Barcelona. In Mexico werd recent de tweede succesvolle editie gehouden. Ook was er al eens een episode in de Dominicaanse Republiek.


Daydream Festival

De eerste Nederlandse editie van Daydream Festival vindt plaats op 14 juli 2018 bij Aquabest. In het voorjaar van 2018 wordt de line-up wereldkundig gemaakt.

AquabestDaydream FestivalEindhoven

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld