We Are Electrichttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/05/Banner-TIOH.png / 1100 / 150 /

De line-up van de eerste editie van Daydream Festival op Aquabest in Eindhoven is bekendgemaakt. Het eendaagse festival verwelkomt op zaterdag 14 juli onder anderen Nicky Romero, Showtek, Brennan Heart en LNY TNZ. In totaal zijn er vijf verschillende area’s.

Op de mainstage (Maindream) staan de grootste kanonnen van het festival. KSHMR, Nicky Romero en Showtek zijn de grootste blikvangers. Laatstgenoemde draaien zo eindelijk weer eens op ‘eigen’ bodem. De enigszins mysterieuze act Claptone is verantwoordelijk voor de hosting van één van de area’s. Op Claptone presents Masquerade komen onder meer Format: B en Technasia langs.

Het tempo wordt opgeschroefd in Bad Dream, waar hardstyle de klok slaat. Hier zien we bijvoorbeeld Brennan Heart, Frequencerz, Ran-D en Coone terug in de line-up. De Dream Bucket wordt een mengelmoesje van verschillende stijlen. Naast een back2back tussen Darkraver en Outsiders, komen ook Puinhoop Kollektiv en LNY TNZ langs.

Daisy, het van oorsprong Bredase collectief, host eveneens een stage. David Ghetto komt op bezoek, net als Daisy en Team Rush Hour. De hele line-up van Daydream Festival vind je hier.

Daydream Festival

Aquabest is voor het eerst het decor van het evenement dat door Par-T en First Vision wordt georganiseerd. Acht jaar werd het festival in het voorjaar in het Belgische Lommel gehouden. Dat was ook meerdaags, in tegenstelling tot de editie in Eindhoven. Volgens de organisatie is met Aquabest de droomlocatie gevonden.

Daydream FestivalFirst VisionPar-T
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld