Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Het is voor zover wij weten nog nooit gedaan: schieten met munitie tijdens de show van een festival. Daylight Festival heeft komende zaterdag – 7 juli – de primeur. 

Tijdens Daylight zijn er twee speciale ‘Lunatics of the Sky’ shows. Er was eerder al aangekondigd dat die shows vol spektakel zouden zitten. Met het festival voor de deur wordt nu iets meer duidelijk wat de bezoekers kunnen verwachten. Tijdens de shows wordt geschoten met echte geweren. Wees gerust, er worden losse flodders gebruikt in plaats van echte munitie. Zo blijft het voor iedereen veilig en krijgt de show toch een bijzonder karakter.

Daylight Festival is bijna uitverkocht. De laatste tickets gaan de komende dagen over de digitale toonbank. Wil jij er nog bij zijn? Wees dan snel. Met de uitstekende weersvoorspellingen in het vooruitzicht – het wordt komend weekend zomers weer – mag je deze vlucht eigenlijk niet missen.

Timetable Daylight Festival

Timetable Daylight Festival

De laatste tickets zijn verkrijgbaar via de website. Kom je zaterdag met het openbaar vervoer? Dan rijden er vanaf station Roosendaal en Breda shuttlebussen. Meer informatie hierover vind je hier. Houd voor de laatste info het Facebookevenement in de gaten.

Daylight Festival

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld