Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Tilburg krijgt een nieuw, ruim opgezet event in de Koepelhal. Dear Future, Dare to Dance is op 23 september de opening van Dear Future. Een festival dat de afgelopen 4 jaar werd gehouden onder de naam European Social Innovation Week. Funkerman, La Fuente, Deepend, Julian Jordan en Puresang vormen de line-up van het feest dat 3.000 bezoekers hoopt te trekken.

 

Met een nieuwe naam en een opgefriste inhoudelijke koers krijgt de week een flinke impuls. De 5e editie van dit jaarlijks terugkerend showcasefestival vindt van 23 tot en met 29 september 2017 plaats in de Spoorzone en in het centrum van Tilburg.

Waar de European Social Innovation Week vooral een expertmeeting was, gaat Dear Future verder. Met een festival, conferenties, exposities en een award is het programma een stuk uitgebreider en gericht op de menselijke toekomst.

Dear Future

Line-up Dear Future

De line-up van het openingsevent bestaat uit een mix van gevestigde en opkomende zuidelijke housenamen. Funkerman uit Breda is de onbetwiste routinier, La Fuente uit Eindhoven officieus al een aantal jaren de meest optredende dj van ons land.

Daarentegen mogen Julian Jordan en Deepend (foto bovenaan dit artikel) jonge beloftes heten in het wereldje. Check ook ons recente interview met Deepend.

Check het Facebook-event van Dear Future, Dare to Dance voor meer info.

Dear FutureDeependFunkermanTilburg

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld