Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Festival Decibel Outdoor in Hilvarenbeek zet een tandje bij. Het evenement op de Beekse Bergen wordt in 2019 driedaags en mag ‘s nachts langer doorgaan. 

 

Dat maakte B2S, organisator van Decibel Outdoor, donderdag bekend. In 2019 is het festival van 16 tot en met 18 augustus.

Decibel Outdoor 2019 wordt ‘bigger, better, longer’, aldus B2S. Vrijdag opent het de poorten voor de campginggasten. Die dag is er een pre party met 3 stages op en rond het strand van de Beekse Bergen.

Bigger, better, longer

Decibel outdoor festival

Twee mainstages

In het weekend zelf komen daar nog eens een handvol podia bij, waaronder 2 mainstages. Op vrijdag en zaterdag kan twee uur langer worden gefeest, tot 01.00 uur ‘s nachts. Decibel belooft dat artiesten ook langere optredens zullen geven. Op zondag sluit het terrein om 23:00 uur.

Decibel wordt sinds 2006 georganiseerd en trok tijdens de afgelopen editie 55.000 bezoekers uit ruim 35 landen. Het festival vertegenwoordigt de hardere stijlen, van hardstyle tot hardcore en freestyle.

Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld